Batohy nie sú len pre školáčky

  Kategórie: Novinky, Inšpirácia,
12. máj'17

Už dávno neplatí, že batohy sa nosia iba do školy. Módni návrhári tento praktický kúsok už dávno vzali do vlastných rúk. Vykročte do ulíc štýlovo s batohom na pleciach. Naše ruksaky sú originálne a sú ako stvorené pre sebaisté ženy. Kombinujte tvary, farby, vzory a motívy aj na ruksakoch. Tak ktorý si vyberiete vy?

Prešívaný bordový batoh z nylonu

Ručne robený ruksak v modernej bordovej farbe bude vaším verným spoločníkom na prechádzkach, nákupoch či túrach. Vďaka batohu bude váha rozložená rovnomerne po celom tele, takže sa nemusíte obávať bolesti chrbtice. Budete zdravá a zároveň aj štýlová, tak čo viac si priať?

Batoh Kbas prešívaný bordový

Batoh s originálnym zapínaním

Trendový batoh s dvoma zipsami pripomína zaťahovacím zapínaním batôžtek. Neutrálna hnedá farba sa perfektne hodí k outfitom v zemitých odtieňoch. Batoh má praktické rozmery a zmestia sa vám do neho všetky veci, ktoré potrebujete počas celého dňa.

Batoh Kbas nepremokavý medený

Originálny patchwork batoh

Máte radi jedinečné kúsky a radi sa odlišujete od ostatných? Tento batoh Kbas je vyrobený známou patchwork technikou. Zamilujete si ho na prvý pohľad a už nebudete chcieť nosiť inú tašku. Štýlová kombinácia farieb a materiálov sa postarajú o originálny kúsok. Batoh Kbas je ručne robený a vydrží vám celé sezóny.

Dámsky patchwork batoh Kbas

Batoh zo syntetickej rafie

Máte už naplánovanú letnú dovolenku? Nezabudnite si pribaliť tento batoh Kbas v tyrkysovomodrej farbe. Je vyrobený ručne zo syntetickej rafie. Nielen materiálom, ale aj farbami sa skvele hodí na prechádzky po pláži. A určite ho využijete aj po príchode z dovolenky.

Batoh zo syntetickej rafie

Nebojte sa ruksakov a vyberte si taký, ktorý vám perfektne sadne. U nás nájdete športové, elegantné, ale aj plážové batohy, ktoré môžete kombinovať s viacerými outfitmi. Vykročte z davu a budťe štýlová vďaka moderným ruksakom.