Outfity, ktoré zachránia horúce leto

  Kategórie: Novinky, Inšpirácia, Móda a trendy,
29. júl'18

Zrejme nám dáte za pravdu, ak povieme, že vymyslieť v lete pohodlný, štýlový outfit z málo kúskov oblečenia dá niekedy zabrať. Leto je však tým najlepším obdobím na experimenty a skúšanie niečoho nového. Využite toto horúce ročné obdobie vo svoj prospech a nájdite svoj letný štýl! Tu sú naše inšpirácie.

Horúce leto si žiada iba jedno - dostatočnú hydratáciu a čo najmenej vrstiev oblečenia. A práve v tom je niekedy kameň úrazu. Ako sa obliecť čo najvhodnejšie, ale zároveň štýlovo? Verte nám, dá sa to! Leto je ako stvorené na hravé outfity, takže sa nebojte vyskúšať niečo nové a dať si ten klobúk, po ktorom už dlho túžite.

Outfit č. 1 - Inšpirovaný festivalmi

Prvý letný outfit vás zachráni takmer počas každej príležitosti. Džínsové kraťasy s vysokým pásom, jednoduché sivé tričko a hravé doplnky, na ktorých je postavené celé leto, sú must have tohto outfitu. Základ outfitu postavte na nevýrazných farbách a tie výraznejšie pridajte napríklad na vzorovanom kimone so strapcami. Strapce zopakujte takisto na slamenej kabelke a celý outfit zakončite štýlovými okuliarmi a veselými sandálkami. Nezabudnite tiež na čipkovanú podprsenku vykúkajúcu spod trička, bez ktorej sa letné dni jednoducho nezaobídu. A outfit hodný letného festivalu je na svete!

Kbas look jul 3

Outfit č. 2 - Stvorený na rande

Čaká vás rande pri západe slnka a vy chcete vyzerať nežne a dievčensky, no zároveň nezávislo? S týmto outfitom trafíte do čierneho! Stavte na romantické šaty s motívom kvetov, na ktorých nesmú chýbať jemné volány a romantické detaily. Myslite však na to, že by ste sa mali cítiť pohodlne, takže šaty by nemali byť veľmi krátke, obtiahnuté či priehľadné. K šatám si obujte slamené espadrillky, všetko potrebné zbaľte do slameného košíka a už tradične - nezabudnite na doplnky. V prípade chladnejšieho dňa romantický outfit “rozbite” džínsovou bundou s trefným nápisom, ktorý hovorí za všetko.

Kbas look jul 4

Outfit č. 3 - Na chladnejšie večery

Leto je primárne horúce obdobie, no všetci vieme, že aj chladnejšie dni vedia prekvapiť. Na tie sa vyzbrojte boyfriend džínsami, jednoduchým bielym tielkom alebo crop topom, nohy obujte do klasických pohodlných šľapiek a do tašky prihoďte teplý sveter vo výraznejšej farbe. Ten dokonale doplní bielu farbu trička a modré džínsy a čo je najdôležitejšie - zachráni vás pred nástrahami počasia, ktoré vie byť v lete poriadne nevyspytateľné. Celý look sa, samozrejme, nezaobíde bez štýlových okuliarov a bavlnenej tašky v neutrálnej čiernej farbe. Takýto pohodlný outfit nemusí vôbec vyzerať nudne, práve naopak!

Kbas look jul 1

Outfit č. 4 - S dávkou elegancie

Vyžaduje si vaša práca prísny dresscode alebo sa len chystáte na nejakú spoločenskú udalosť, akou je napríklad letná svadba? Tento outfit je ako stvorený na obe príležitosti a oceníte ho aj počas pracovných stretnutí a rodinných osláv. Ťažko povedať, či je nosným prvkom tohto outfitu sukňa vo výraznej horčicovej farbe, alebo je to pruhovaný top s odhaleným ramenom a balónovým rukávom. Isté je, že tieto dva prvky sa dokonale dopĺňajú a na vyššiu úroveň tento outfit pozdvihujú aj elegantné čierne lodičky a čierna slamená taška. Chýbať nesmú ani doplnky, ktoré tento “striktný” outfit oživia.

Kbas look jul 2

Zabudnite na všetky módne pravidlá, ktorými sa riadite celé leto a odviažte sa! Poďakuje sa vám nielen šatník, ale pri spätných pohľadoch na leto aj vy. Užívajte si prázdniny naplno, či už pracujete alebo oddychujete a nezabudnite, že móda má byť v prvom rade hravá!

Oblečte sa do leta tu