Štýlová vždy a všade s kabelkami Kbas

  Kategórie: Novinky, Inšpirácia,
30. jún'17

Niektoré ženy sa s citom pre štýl rodia, niektorým treba trochu pomôcť. Chcete vedieť, aké kabelky vám toto leto budú robiť spoločnosť na prechádzkach či pri posedení v kaviarni? Praktické malé kabelky cez rameno alebo listové kabelky Kbas vnesú do vášho outfitu poriadnu dávku štýlu. Dokážete si vybrať iba jednu?

Malé kabelky sú praktické, pretože nezaberajú veľa miesta. Zároveň nezaťažujú rameno tak, ako ich veľké sestry. A na leto sú ako stvorené. Nevedia si ich vynachváliť nielen “bežné smrteľníčky”, ale ich čaru podľahli aj blogerky, herečky, speváčky či rôzne iné influencerky. My vám prinášame tie najkrajšie kabelky Kbas z novej letnej kolekcie. Nechajte sa inšpirovať.

Kabelka cez rameno zo sušenej palmy

Takto to vyzerá, keď sa stretnú prírodné materiály, moderný dizajn a kvalita v jednom outfite. Kabelka Kbas v nezvyčajnom tvare malého plážového košíka poteší všetky milovníčky módnych trendov. S trochou fantázie ju vyvetráte nielen na káve s kamoškou či na rande, ale aj na prechádzke hustým lesom. Stačí zvoliť správnu obuv a štýlový outfit je na svete.

Kabelka Kbas zo sušenej palmy

Listová kabelka so vzorom kvetov

Divé maky, jemné tulipány a nespútané poľné kvety najlepšie vyniknú pri jednoduchom outfite. Čierny podklad tejto malej listovej kabelky Kbas dokonale doplní čierne oblečenie, ktoré pritiahne pozornosť okolia na kabelku.

Listová kabelka Kbas s potlačou kvetov

Listová kabelka zo syntetickej rafie

Prírodné materiály snáď ešte nikdy neboli takým hitom. Aj móda hlása návrat k prírode. Listová kabelka Kbas je vyrobená zo syntetickej rafie a tak ako ostatné kabelky, aj táto dokonale spĺňa filozofiu značky Kbas. Ručne robená listová kabelka by vám toto leto rozhodne nemala chýbať.

Listová kabelka Kbas z rafie

Kabelka cez rameno s hadím vzorom

Zvieracie vzory dlho boli, a ešte aj dlho budú populárne. Treba ich však vedieť správne skombinovať a neprehnať to s nimi. Malá kabelka cez rameno Kbas dokazuje, že sa to dá. Na malej ploche zvieracie vzory vyniknú elegantne a nepôsobia vulgárne. Zvyšok outfitu by mal byť jednoduchý. Zvieracia potlač na veľkých plochách ako napríklad tričko či nohavice je v tomto prípade “too much”.

Kabelka cez rameno Kbas s hadím vzorom