Minimalizmus vs. extravagancia. Ktorý štýl vám sedí viac?

  Kategórie: Novinky, Inšpirácia,
31. mar'17

Máte rady skôr jednoduché kabelky alebo rady kombinujete rôzne vzory, materiály a farby? Hovorí sa síce, že menej je niekedy viac a v jednoduchosti je krása, ale móda často porušuje všetky pravidlá.

Striedma elegancia

Niektoré príležitosti a outfity si priam pýtajú jednoduché modely kabeliek. Jednoduchá čierna a béžová kabelka by mala byť základom šatníka každej ženy. Hodí sa takmer na všetky príležitosti a pri troche fantázie ju dokážete skombinovať so všetkými topánkami. Takéto kabelky sú nenápadné, vďaka čomu sa môžete odviazať pri ostatných kúskoch outfitu.

Elegantná čierna kabelka Kbas

Zlatý stred

Drieme vo vás odvážna duša, ale bojíte sa to dať najavo? Vyberte sa zlatou strednou cestou. Výrazná farba a jednoduchý tvar? Alebo skôr originálny tvar, jednoduchý materiál a nenápadná farba? Keď nechcete veľmi vytŕčať, ale zároveň nie ste sivá myška, zlatý stred je pre vás ako stvorený.

Modrá kabelka kbas

Odvážnym šťastie praje

Chcete zaujať? Stavte na jeden výrazný kúsok outfitu - kabelku. Elegantná fuchsiová kabelka so striebornými strapcami bude tým, čo zaujme. Zvoľte jednoduchý outfit a nechajte kabelku vyniknúť. Metalické farby sú opäť v móde a v kombinácii s výraznou farbou kabelka skvele podčiarkne vašu osobnosť.

Fuchsiová kabelka so strapcami Kbas

Módny svet je plný experimentov a každý deň sa mení. Nebojte sa experimentovať a obohaťte svoj šatník o jednu výraznú kabelku, ktorú určite vynosíte. V ponuke kabeliek Kbas nájdete pre seba tie pravé kabelky na všetky príležitosti.