Back in the office – vykročte do práce so štýlovými kabelkami

  Kategórie: Inšpirácia,
07. sep'17

V septembri už pomaly končí dovolenkový ošiaľ a my začíname tráviť podstatnú časť dní v kanceláriách. Bez ohľadu na to, či máte alebo nemáte v práci nariadený dress code, vyzerať profesionálne a zároveň štýlovo môžete vždy. V kancelárii vám okrem iného nesmie chýbať elegantná kabelka, v ktorej si odnesiete všetky potrebné veci. Pripravili sme pre vás tipy na štýlové outfity a nadčasové elegantné kabelky.

Kvôli pracovnému zhonu sa oplatí mať doma v šatníku aspoň dva kúsky nadčasových kabeliek, ktoré sa hodia ku všetkému. Stavte preto na univerzálne farby, akými sú béžová, čierna alebo hnedá. Predsa len, popri rozmýšľaní, čo si obliecť do práce, vám asi neostáva čas na to, vyberať si viacfarebné kabelky a uvažovať k čomu ich zladiť. Inšpirujte sa nasledujúcimi tipmi, ktoré sú spojením vkusného štýlu, komfortu a profesionálneho looku.

Tmavé elegantné nohavice môžete doplniť peknými vzorovanými lodičkami a vkusnou košeľou. Opasok výraznejšej farby dodá vášmu oblečeniu šmrnc. K tomu vám už stačí len béžová kabelka a jedinečný office look je na svete.

Inšpirácia office štýl

Chcem béžovú kabelku Kbas

Do officu nepatria len nohavice. Ak máte rady sukne, stavte napríklad na kvetinové vzory, ktoré budú v móde aj na jeseň. Vzorovanú sukňu doplňte už len pekným jednofarebným topom a čiernou štýlovou kabelkou.

Inšpirácia office look

Chcem štýlovú kabelku Kbas

Béžové lodičky sa dajú veľmi dobre kombinovať. Skúste si k nim obliecť napríklad skrátené high west nohavice v okrovej farbe. Tie stačí doplniť trenčkotom a kabelkou v podobných tónoch. Nezabúdajte, že aj malé detaily vedia veľmi pekne ozvláštniť look. Zlaďťe napríklad rám na okuliaroch s horčicovými doplnkami na hnedej kabelke.

Inšpirácia office look

Chcem hnedú kabelku Kbas

Máte rady farby? Elegantné nohavice nemusia byť len v decentných tónoch. Skúste čiernu zameniť napríklad za zelenú. K tomu zvoľte kvetovanú blúzku a veselý outfit je na svete. Ak vám to práca dovoľuje, môžete siahnuť aj po výrazných doplnkoch, ako sú náramky či náhrdelník. V tomto prípade sa vám zíde čierna kabelka jednoduchého strihu.

Inšpirácia office look

Chcem čiernu kabelku Kbas