Veľký plavkový manuál - v tomto vyrazte na pláž!

  Kategórie: Inšpirácia, Móda a trendy,
27. jún'18

Každý rok s príchodom leta prichádzajú aj nové trendy v plavkách a v plážovej móde všeobecne. Inak to nie je ani tento rok, keď obchodné domy ovládli monokini, volány a športovejšie typy plaviek. My vieme, v čom na pláži určite zažiarite.

Pred pár rokmi boli v kurze bikiny s trojuholníkovým vrchným dielom, o niečo neskôr plavky z neoprénu a nasledujúcu sezónu spôsobili ošiaľ plavky v boho štýle. Aj tieto premeny sú dôkazom toho, že plavkové trendy sa menia a každý rok sme pri vode štýlové v niečom inom. V čom ohúrite tento rok?

Všade samé volány

Inspo plavky

Volány na plavkách tento rok nájdete zrejme v každom obchode a určite by ste ich nemali prehliadnuť. Plavky s volánmi zvýraznia športovú postavu, ktorej chýbajú výraznejšie krivky. Takýto typ plaviek by mali voliť aj ženy, ktoré majú menšie prsia a túžia po trochu väčšom objeme. Volány na vrchnom dieli plaviek opticky zväčšujú, ale zároveň pridávajú na ženskosti a raz-dva z vás spravia romantičku.

Veľký návrat celých plaviek

Inspo plavky cele

Celé plavky boli ešte pred pár rokmi totálnym trapasom, no teraz hlásia návrat a určite potešia mnohé ženy. Celé plavky si totiž môže dovoliť žena s akoukoľvek postavou a vôbec nemusia byť nudné. Aj s celými plavkami sa túto sezónu návrhári vyhrali, takže v obchodoch nájdete rôzne strihy, vzory, farby a nápisy. Je dosť možné, že v takomto type plaviek budete na tohtoročnej dovolenke za hviezdu pláže!

V športovom duchu

Inspo plavky sportove

Absolútnym plavkovým hitom tejto sezóny sú plavky so športovým vrchným dielom. Ten v mnohom pripomína športovú podprsenku a poteší najmä ženy, ktoré so svojím dekoltom nie sú úplne spokojné. Takýto typ vrchného dielu plaviek zakryje každú nedokonalosť a podobne ako v prípade volánov je prvou pomocou pre ženy s malými prsiami. Zakryje však aj tie väčšie a ak budete dôkladne hľadať, nájdete aj športový typ plaviek s dobrou podporou, ktoré môžete využiť aj na šport.

Hurá vysokému pásu

Inspo plavky vysoky pas

Spomínate si na časy, kedy boli plavky s vysokým pásom výsadne pre staršie dámy s bruškom? Nuž, karta sa obrátila a dnes takéto plavky nosia aj mladé slečny a ženy s dokonalými mierami. Stále však platí, že vysoký pás plavkových nohavičiek zakryje väčšie bruško aj výrazné boky. Tomuto štýlu plaviek sa tešia najmä milovníčky retro módy, ale určite mu na chuť prídu aj moderné nákupné maniačky.

V množstve plaviek sa niekedy nevyzná ani najväčší odborník, ale pri ich kúpe platí najmä jedno pravidlo - najdôležitejšie je, aby sa v nich cítila nová majiteľka pohodlne a aby ich nosila so zdravým sebavedomím. Tak už viete, aké plavky tento rok ozdobia vašu postavu?

Foto Pinterest