Odoberať newsletter sa oplatí!

  Kategórie: Novinky, Exkluzívne,
03. jún'17

Prihláste sa cez newsletter na odber noviniek a obratom vám zašleme zľavový kód na váš prvý nákup. Už vám neujdú žiadne zľavy ani najnovšie módne trendy.

Keď sa prihlásite na odber newslettera, začnú sa diať zázračné veci. Ako prví sa dozviete o najnovšej kolekcii Kbas a novinkách vo svete módy. Vďaka Kbas novinkám budete stále vedieť, čo sa práve nosí a ktoré kabelky by vám v šatníku nemali chýbať.

Prvý nákup bude o 5 € lacnejší!

Stačí o pár riadkov vyššie vyplniť vašu emailovú adresu a my vám automaticky pošleme zľavový kód na váš prvý nákup v hodnote 5 €. Okrem toho pre vás neustále vymýšľame nové a nové akcie a súťaže, o ktorých vám dáme vedieť ešte pred ich spustením.

Zaregistrujte sa a odoberajte novinky

Nové módne tipy priamo k vám

Chcete byť stále štýlová a “v obraze”? S naším newsletterom sa z vás stane odborník na najnovšie módne trendy. Budete ako prvá vedieť, ako kabelky správne kombinovať s oblečením a doplnkami. Prihláste sa na odber newslettera a novinky z nášho blogu budete čítať ešte horúce.

Myslíme na váš čas

A šetríme ho! Všetky podstatné informácie, ktoré vám chceme povedať, nájdete na jednom mieste. Nemusíte sa preklikávať nekonečnými vodami internetu. Pár kliknutí na jeden newsletter vám ušetrí čas, ktorého je aj tak stále málo. Ten môžete radšej venovať sebe alebo svojim milovaným.