Šialené módne trendy, ktoré neohúrili

  Kategórie: Móda a trendy,
30. aug'18

Sú trendy a trendy. Mnohé milujeme a chceme jednotlivé kúsky vlastniť, a potom sú tu také, nad ktorými iba neveriaco krútime hlavami. Práve takýmto trendom patrí tento blog a už vopred vás varujeme, že môže byť poriadnou dávkou nevkusu.

Móda už toho videla veľa, a kým niektoré historické kúsky s veľkým potleskom vítame opäť a opäť, niektoré módne výstrelky by svet radšej zamietol pod koberec. Samozrejme, v móde zrejme najviac platí sto ľudí, sto chutí, a aj preto vznikli tieto šokujúce módne trendy, ktoré sa však medzi obyčajnými smrteľníkmi neuchytili. Tu sú.

Crocsy na platforme

Gumené crocsy, akokoľvek drahé, neboli nikdy u väčšiny populácie obľúbené, aj keď sa našlo zopár jedincov, ktorí na ne nedajú dopustiť. Čo ale povedia na skvost z dielne Balenciagu v podobe crocsov na platforme? Výrazné farby typické pre tento kus obuvi módny návrhár doplnil poriadne vysokou platformou a ozdobil farebnými a tak trochu infantilnými odznakmi. Posúďte sami, či má tento trend v našom blogu právoplatné miesto.

Šialené trendy crocsy

Extrémne roztrhané džínsy

Džínsy, ktoré viac odhaľujú ako zahaľujú, sa svojho času dali kúpiť za približne 150 €, pričom ste si v konečnom dôsledku zaplatit skôr za diery ako za materiál. Extrémne roztrhané džínsy, alebo aj tangové džínsy, sú naozaj len pre tie odvážne z vás. Tento trend však upadol do zabudnutia ešte skôr, ako sa vôbec stihol predrať na svetlo sveta. Za nás musíme povedať iba jedno - chvalabohu.

Sialene trendy dzinsy

Nákupná taška Balenciaga

Ktorá od prvého momentu vyvolala búrlivé diskusie a nevyhla sa výsmechu. Táto taška sa totiž nápadne podobá na modrú nákupnú tašku švédskeho reťazca IKEA, ktorú má doma každý, kto tento obchod aspoň raz navštívil. Na dizajnérku verziu tašky IKEA takmer okamžite zareagovala, a to veľmi vtipne. Nákupnú tašku módneho domu Balenciaga v podstate označila za kópiu, keď tú svoju predstavila ako originál, a to iba za 99 centov. A to je oproti 2145 dolárom trochu rozdiel, nemyslíte?

Sialene trendy taska

Legíny… alebo topánky?

Aj móda vysokých čižiem dosiahla svoj extrém. Tento trend má na svedomí, ako inak, Balenciaga. Vyzerá to tak, že hlava firmy, Cristóbal Balenciaga, veľmi rád šokuje verejnosť a nezáleží mu na tom, či sa jeho trendov chopí iba jeden človek. Pri tomto kúsku odevu ťažko identifikovať, či ide o topánky alebo legíny, pretože pravdou je, že ide o tzv. 2v1 kúsok - neviete, kde s topánky končia a legíny začínajú. Išli by ste do niečoho takého, alebo je to už too much? Originálny model od Balenciagu nájdete v ľavom dolnom rohu.

Sialene trendy topanky

Ultra crop top

Crop topy sú posledné sezóny v kurze, ale čo je veľa, to je veľa aj v oblasti módy. Pravdou je, že tento trend extra crop topov sa objavuje už desaťročia, počas ktorých zažije menej ako 15 minút slávy, a potom sa opäť na chvíľu stratí. Tento trend si pýta značnú dávku odvahy, pretože, podobne ako extrémne roztrhané džínsy, viac odhaľuje ako zahaľuje. A buďme úprimné, aj keď tento top vyzerá nesmierne sexy, trochu pripomína odev dievčat z filmov pre dospelých.

Sialene trendy top

Móda sa každú chvíľu mení a vyvíja, niekedy návrhárov kopne múza dobrým smerom, inokedy zlým. Týchto 5 bláznivých módnych trendov si v šatníkoch svoje miesto nenašlo. Chvalabohu, alebo bohužiaľ?

Foto Pinterest