Špeciálna valentínska zľava!

  Kategórie: Akcie a zľavy,
01. feb'18

Február je najkratší mesiac v roku, ale to neznamená, že počas neho máte menej milovať. 14. február predsa patrí všetkým zamilovaným! Potešte seba alebo niekoho milovaného krásnou kabelkou. Tých kvalitných nikdy nie je dosť, to vám dosvedčí snáď každá žena.

Nič nepoteší milovanú ženu viac ako krásny darček, obzvlášť keď ide o taký sviatok, akým je sv. Valentín. Preto sme si pre vás pripravili špeciálny valentínsky kupón na nákup s extra zľavou až 25 %. Použite kód "VALENTIN", ktorý je platný od 1.2. do 14.2.2018. Doprajte sebe alebo svojej milovanej osobe ten najkrajší Valentín, aký kedy zažili.

Tipy na skvelý darček

Získať zľavu je niekedy oveľa jednoduchšie ako nájsť perfektný darček. My vieme, aké to je, preto sme si pre vás okrem 25 % extra zľavy prichystali aj pár tipov z našej bohatej ponuky. S týmito kabelkami určite nešliapnete vedľa. Nezabúdajte však na to, že láska sa nemá dávať najavo iba počas tohto jedného dňa. Vysnívanú kabelku si môžete dopriať počas celého roka.

Elegantná hnedá kabelka z eko kože

Každá skutočná dáma potrebuje mať vo svojom šatníku elegantnú kabelku. Táto hnedá kabelka je ideálnou voľbou. Má originálne rúčky z bambusu a vďaka tmavej hnedej farbe sa perfektne hodí k väčšine outfitov. Je dostatočne priestranná, takže do nej uložíte všetky potrebné dokumenty do práce či na dôležité stretnutie.

Elegantná kabelka Kbas

Malá kabelka cez rameno so vzorom

Nie sú vzory ako vzory. Na kabelkách sa často nájdu aj gýčové, ale to nie je prípad tejto kabelky cez rameno. Hadí vzor je na nej dokonale zladený s farbami a na malej ploche kabelky nepôsobí vôbec vulgárne. Táto kabelka je ako stvorená na párty, ale pokojne si ju môžete vziať aj do kina alebo na rande k jednoduchému outfitu.

Kabelka s potlačou Kbas

Ružová kabelka s odopínateľným ramienkom

V našej ponuke nájdete aj niečo pre romantické duše, nie len pre párty ženy. Táto dvojfarebná kabelka so zaujímavou aplikáciou bodiek je ideálna na privolanie jari a ak sa na valentínsku večeru budete ponáhľať z práce či zo školy, nesmie vám chýbať. Dajte ňou najavo svoju nežnú stránku!

Ružová kabelka Kbas

Kozmetická taštička s tropickou potlačou

Každá správna žena skrýva v kabelke ešte jednu menšiu taštičku - kozmetickú. Tá s potlačou veľkých listov je štýlová a kedykoľvek ju môžete použiť ako malú listovú kabelku. Má praktické rozmery, vďaka čomu do nej uložíte všetko, čo budete počas chvíľky pre seba potrebovať - rúž, púder alebo aj vreckovky, keby vás niekto dojal k slzám. Tým od šťastia, samozrejme.

Kozmetická tašticka Kbas

Každá žena túži po tom, že ju na Valentína jej milovaný prekvapí nejakým darčekom alebo romantickou večerou. Krásna a kvalitná kabelka je ideálny spôsob, ako potešiť svoju polovičku a extra zľavou 25 % poteší každý aj svoju peňaženku. Nezabudnite, že táto špeciálna valentínska akcia trvá od 1. do 14. februára. Prajeme vám krásneho Valentína!

Využi valentínsku zľavu