Tenisky v zime: tieto influencerky vedia, ako na to!

  Kategórie: Inšpirácia, Móda a trendy,
10. jan'19

Tenisky patria medzi najobľúbenejší kúsok obuvi počas jari, leta a jesene, no mnohí sa ich nedokážu vzdať ani v zime. Preto sme trošku pátrali a objavili sme outfity známych mladých žien, ktoré svoje obľúbené tenisky vedia so štýlom vyvetrať aj v tomto chladnejšom počasí. Samozrejme v prípade, že sa nechystajú do dvojmetrového snehu.

V detstve by sme len veľmi ťažko presvedčili rodičov, aby nám dovolili milované tenisky nosiť počas celého roka. Dospelosť má však oproti detstvu výhodu istej slobody, ktorá sa určite týka aj obliekania. Nosiť tenisky v zime pritom vôbec neznamená okamžite prechladnúť, len treba vedieť ako na to. A tieto blogerky to jednoznačne vedia.

Jednou z najznámejších škandinávskych blogeriek je bezpochyby Annika Ollila, ktorá má zimné outfity v malíčku. Dôkazom je aj tento pohodlný outfit poskladaný z teplákových nohavíc, mikiny, teplého kabáta a, samozrejme, tenisiek. Ak vám tepláky v tomto outfite príliš nesedia, pokojne ich vo svojej verzii vymeňte za džínsy či iné nohavice, v ktorých sa budete na verejnosti cítiť viac vo svojej koži. V severských krajinách sú ale nohavice voľného strihu na vrchole svojej slávy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Annika (@annikaollila),

Ak hľadáte elegantnejšiu verziu teniskového outfitu, inšpirujte sa ďalšou škandinávskou modelou, tentoraz zo Švédska. Okrem pohodlných bielych tenisiek s vyvýšenou podrážkou stavila Kenza na teplý sveter v nude farbe, ktorý je zimným must-have kúskom. Tieto svetlé prvky outfitu doplnila čiernou, ktorú môžeme už tradične bez obáv vyhlásiť za farbu zimy. Ak milujete zemité tóny a nesmrteľnú čiernu, outfity Kenzy Zoutien Subosic vám budú určite inšpiráciou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kenza Zouiten Subosic (@kenzas),

Česká influencerka a youtuberka Nikola Čechová známa najmä pod prezývkou Shopaholic Nicol trochu zariskovala a svetu okrem čiernych tenisiek na platforme ukázala aj holé členky. Tým sa inšpirovať nemusíte, ak netrávite podobne ako Nicol väčšinu dňa v aute, no zvyšok outfitu si určite zaslúži vašu pozornosť. Veľkým plusom je podľa nás výrazný červený sveter a aj obyčajné modré džínsy, ktoré sa v zime na uliciach len tak ľahko nevidia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nikola Čechová (@shopaholicnicol),

Ďalšiu Češku Natáliu Kotkovú môžete takisto poznať z youtube, ale aj z televíznej stanice o móde Fashion TV. To, že móda je jej veľmi blízka, prezentuje aj vo svojich outfitoch. Hnedé tenisky, hnedá menčestrová bunda, modré džínsy a čierny batoh - aj takto môže vyzerať dokonalý zimný outfit, do ktorého Natálie na našu radosť vniesla trochu farieb. Zima predsa nemusí zákonite patriť iba čiernej.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natalie Kotkova????The Nattiness (@natali_kot),

Poslednou, aj keď určite nie na poslednom mieste, je ďalšia blogerka z Fínska - Marianna Mäkelä. Aj ona stavila na outfit skombinovaný z bielej, béžovej a čiernej farby, ktorý doplnila výraznejšou crossbody kabelkou. Ak milujete minimalizmus a hľadáte inšpiráciu v módnom svete, Marianna vás určite nesklame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marianna Mäkelä (@mariannnan),

Čižmy sú možno oficiálnou zimnou obuvou, no aj napriek tomu majú v teniskách veľmi silnú konkurenciu. Ako ste na tom s obuvou v zime vy? Dávate prednosť teplým čižmám alebo pohodlným teniskám?