Dokonalé valentínske rande

  Kategórie: Inšpirácia, Móda a trendy,
13. feb'18

Každá z nás aspoň občas zatúži po pozornosti muža. Chceme byť milované, obdivované, pochválené a zo všetkého najviac sa chceme cítiť pohodlne aj v naoko nepohodlných outfitoch. Sexy môžete byť aj v rifliach, presne tak ako v krátkych šatách a podpätkoch. Valentín je za dverami, tak sa poriadne pripravte!

Ste skôr nohavicový typ alebo nedáte dopustiť na šaty? Svojho obľúbeného kúska oblečenia sa nemusíte vzdávať ani na Valentína. Najdôležitejšia je správna kombinácia, výber doplnkov a keďže Valentín je len raz v roku, oplatí sa aj trochu zariskovať a obliecť si to, čo by ste si na bežné rande neobliekli.

Rifle v hlavnej úlohe

Kbas look

Perfektné valentínske rande sa nemusí niesť iba v znamení romantických či vyzývavých šiat. Svoju úlohu dokonale zvládnu aj rifle - len treba vybrať tie správne a skombinovať ich s vhodnými doplnkami. Džínsami už dávno nedávate najavo, že vám na rande nezáleží. Perfektný strih vyzdvihne vaše krivky a ešte viac to podčiarknu podpätky. Celkový look zjemnite nežným topom a nezabudnite na doplnky. Na rande sa hodí malá kabelka a táto so vzorom cez rameno skvele doplní celý outfit.

Malá vzorovaná kabelka

Nesmrteľná kombinácia

Kbas look 2

Túžite po tom, aby z vás po celý večer váš milovaný nespustil oči? Krásne zamatové šaty, vysoké podpätky a jemné doplnky v hlavnej úlohe zvládnu svoju rolu na výbornú. Nebojte sa skombinovať rôzne farby - tmavé odtiene smaragdovej a burgundy vytvárajú ideálnu dvojicu, presne ako vy a vaše valentínske rande. Zlatá kabelka všetko oživí, aby celkový dojem nepôsobil príliš temno.

Zlatá listová kabelka

Valentín patrí zamilovaným, takže sa v prvom rade zamilujte do seba a do svojho outfitu. Všetky kúsky na vás musia sedieť ako druhá koža a presne tak isto by ste sa mali cítiť. Nenechajte si ničím pokaziť dokonalé valentínske rande a pokojne sa pred odchodom párkrát prezlečte. Za ten výsledný look to predsa stojí.