Valentínsky výpredaj kabeliek

  Kategórie: Novinky,
07. feb'17

Zatúžili ste po novej kabelke? Tak neváhajte a využite náš Valentínsky výpredaj. Vyberte si dve kabelky Kbas z našej ponuky a tú druhú dostanete zadarmo! Akcia potrvá počas celého februára alebo do vypredania zásob, tak to nezmeškajte.

Praktické a zároveň štýlové kabelky, ktoré kráčajú s módou celé roky, sú na nezaplatenie. Presne také sú aj kabelky Kbas z našej ponuky, ktoré z vás urobia pravú dámu. Obdarujte sa a kúpte si vo februári hneď dve kabelky a tú lacnejšiu od nás dostanete zadarmo.

Zľava 1+1 zdarma

Bordová kabelka zo syntetickej kože Kbas s ozdobným zapínaním

Krásna elegantná kabelka v modernej bordovej farbe bude vaším najobľúbenejším módnym doplnkom. Zvýrazní každý outfit a navyše sa vám do nej zmestí všetko, čo potrebujete. Môžete si ju prehodiť cez rameno alebo nosiť v ruke. Je nepremokavá a vyrobená zo syntetickej kože, takže zvládne aj výkyvy počasia.

Bordová kabelka zo syntetickej kože Kbas

Čierna kabelka Kbas z nepremokavého materiálu

Všetky ženy potrebujú veľkú kabelku, ktorá bude elegantná a pekná. Priestranná čierna kabelka z nepremokavého materiálu bude spĺňať všetky vaše požiadavky. Vďaka nej si získate poroznosť hneď, ako vstúpite do miestnosti. Má dve praktické rúčky na uchopenie alebo na prehodenie cez plece. Kabelka Kbas v čiernej farbe sa hodí na takmer každú príležitosť a nebudete si ju vedieť vynachváliť.

Čierna kabelka Kbas z nepremokavého materiálu

Kabelka cez rameno z nepremokavého materiálu Kbas zelená

Strapce letia už niekoľko sezón, takže s touto originálnou kabelkou budete určite štýlová. Netradičná zelená farba zase upúta každého, kto vás s touto kabelkou uvidí. Je vyrábaná ručne a aj napriek batôžkovému strihu má stabilný tvar a pevné dno. Keď si ju prevesíte cez rameno, už sa jej nebudete chcieť nikdy vzdať.

Kabelka cez rameno z nepremokavého materiálu Kbas zelená

Kabelka cez rameno Kbas s ozdobným zapínaním vybíjaná medená

Vybíjance a strapce sú in! Skombinujte tieto dva prvky na jednej kabelke a budete neprehliadnuteľná. Medená kabelka Kbas cez rameno je menšia, takže je ako stvorená na návštevy kaviarničiek alebo večerné prechádzky mestom.Zmestí sa vám do nej všetko potrebné. Kabelka je vyrobená z nepremokavého syntetického materiálu a vydrží vám ako nová dlhé roky.

Kabelka cez rameno Kbas s ozdobným zapínaním vybíjaná medená

Batoh z nepremokavého materiálu Kbas s bočnými vreckami šedý

Batohy sa opäť vracajú do módy a potešia najmä mladšie ročníky. Sivý batoh s bočnými vreckami je perfektný spoločník na prednášky, ale aj na nákupy či výlety. Je kvalitne prešívaný a má praktické bočné vrecká. Zapínanie na zaťahovanie bude strážiť všetky vaše poklady. Batoh je nielen moderný, ale šetrí aj vašu chrbticu a vďaka nemu bude váha rovnomerne rozložená po celom tele.

Batoh z nepremokavého materiálu Kbas s bočnými vreckami šedý