Privítajte jar s kabelkami Kbas

  Kategórie: Inšpirácia, Akcie a zľavy,
01. mar'18

Prvý marcový deň je takou malou predzvesťou jari, hoci na ten prvý jarný deň si musíme ešte pár dní počkať. Privítať jar však treba vo veľkom štýle, preto sme si pre vás pripravili ďalšiu skvelú akciu. Počas celého marca u nás nakúpite kabelky so zľavami až do výšky 46%!

Jar sa dá privítať rôznymi spôsobmi. Pre niekoho je to pálenie Moreny, pre iných sa jar začína Veľkou nocou. Pre milovníkov módy sú to určite prvé teplejšie lúče slnka, o jednu vrstvu oblečenia menej a niečo nové na seba, čo bude patriť k jari. Nová kabelka s úžasnou zľavou vás môže doma čakať kedykoľvek počas marca. A okrem zliav pre vás máme pár tipov na to, ako a s čím ju skombinovať.

Univerzálna čierna

Univerzálna čierna

Čierna sa hodí takmer ku všetkému. Je to nesmrteľná farba, ktorá pristane všetkým materiálom a strihom a, samozrejme, každej žene. Aj čierny batoh dokážete skombinovať s množstvom outfitov. Čoraz populárnejšie batohy už nepatria iba školáčkam, nájdete ich na pleciach mnohých módnych ikon. Skombinujte čiernu, batoh a zamat a už nebudete chcieť nosiť nič iné, pretože takýto batoh sa hodí k elegantným, športovým a aj ležérnym outfitom.

Jar patrí kvetom

Jar patrí kvetom

Nežné kvety sú túto sezónu všade, tak prečo nie aj na kabelkách? Vpustite do svojho šatníka trochu nežnosti. Jemné kvety na kabelke najlepšie skombinujete s tlmenými farbami a kúskami bez kvetovej potlače. Trúfnuť si však môžete na kombináciu vzorov, napríklad kvety s pásikmi a tričkom s nápisom. Jar je hravá a dovoľuje vám pohrať sa s rôznymi kúskami, ktoré sa na prvý pohľad k sebe vôbec nehodia.

Hravá elegancia

Hravá elegancia

Elegantný outfit nemusí byť iba nudný a strnulý, s každým štýlom sa dá vyhrať a nejako ho oživiť. Niekedy stačí nenápadný vzor na kabelke skombinovať s výraznejším vzorom na oblečení a doplnkami. Elegancia neznamená iba jednofarebný kostým, vzory na sukni (alebo nohaviciach), saku a košeli môžete mixovať, treba však vedieť ako. Ak si na to netrúfate, zvoľte vzor iba na jednom, maximálne dvoch kúskoch.

Red velvet

Red velvet

K tejto dvojici slov snáď netreba nič viac hovoriť. Red velvet je nielen chutná torta, ale aj čoraz obľúbenejší módny trend. Červeným zamatom počas nasledujúcich mesiacov nič nepokazíte, či už stavíte na šaty, kabelku alebo dokonca aj doplnky do interiéru. Červený zamat v kombinácii so zlatom evokuje luxus, vysoké postavenie a v neposlednom rade fakt, že kráčate zarovno s módnymi trendmi.

Koža na kožu

Koža na kožu

Vyjdite s kožou na trh a nič nepokazíte. A čím viac jej bude, tým lepšie. Samozrejme, celkový výsledok nesmie pôsobiť vulgárne, preto si dobre rozmyslite, ktorý kúsok outfitu bude kožený. Ak chcete look trochu zjemniť, skombinujte klasickú koženku s brúsenou kožou a oživte outfit trochou farby, koža predsa nemusí byť iba čierna. No a v poslednom rade nezabúdajte na doplnky - tie pri koženom outfite nesmú chýbať.

Jar nemusí byť len vo vzduchu, ale aj v šatníku. Pustite do toho svojho trochu jarného osvieženia a potešte sa novými kabelkami či batohmi, ktoré počas celého marca získate s perfektnými zľavami. My sa už jari nemôžeme dočkať, a čo vy?