Využite zľavu 15 € na ľubovoľný nákup kabeliek Kbas!

  Kategórie: Akcie a zľavy,
05. okt'17

V ponuke Kbas nájdete veľa pekných kúskov kabeliek a iných doplnkov pre každú príležitosť. Preto sme pre vás pripravili namiesto klasického výpredaja možnosť vybrať si z celej ponuky svojho favorita podľa vlastného vkusu a výberu so zľavou, ktorá sa oplatí.

Zatúžili ste po štýlovej ľadvinke, alebo potrebujete listovú kabelku na spoločenskú udalosť? Kbas má pre vás pripravené jedinečné kúsky. Elegantné kabelky do práce, vkusné tašky cez rameno či trendy batohy, v ponuke nájdete všetko, čo potrebujete.

Pri ľubovoľnom nákupe z ponuky Kbas nad 79 € teraz dostanete zľavu až 15 € ! Stačí nakúpiť a pri platení použiť zľavový kód KBAS15.

Zľava kabelky Kbas

 

Chýba vám štýlový vak a pekná elegantná kabelka na spoločenskú udalosť? Napríklad pri kúpe tohto šedého zamatového setu teraz zaplatíte len 89,98 €.

Set zamatový batoh a kabelka

Ak máte radi striebornú farbu, stavte na elegantnú kabelku s metalickým odleskom a štýlovú kabelku cez rameno. Pri kúpe tejto kombinácie teraz zaplatíte len 104,48 €.

Strieborný set Kbas

Pokiaľ obľubujete nášivky, dámska taška s prešívaním v granátovej farbe bude pre vás tou pravou. Svoju zbierku môžete doplniť o kabelku so sťahovacím zapínaním, ktorú je možné nosiť aj na chrbte ako batoh. Tento set si môžete teraz kúpiť len za 130,98 €.

Granátové kabelky s prešívaním Kbas

Pomaly sa blíži zimný čas a ak rada nosíte v tomto období zimné vzory, elegantná kabelka v tomto štýle sa vám bude páčiť. V podobnom looku nájdete aj dámsku tašku cez rameno. Za tento set momentálne zaplatíte len 92,48 €.

Kabelky so zimným vzorom Kbas

Ostávate v chladných mesiacoch verná nadčasovej šedej farbe? Jedinečná taška z plste a listová kabelka z rovnakého materiálu vás potešia. Tento set vás bude stáť len 62,98 €.

Šedý set z plste Kbas