1099 1799
Ušetríte až -38%
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom

Klobúk je nesmierne potrebná vec, pretože slúži ako pokrývka hlavy, ktorá ju chráni pred ostrými slnečnými lúčmi. Tento štýlový moderný doplnok pre ženy dotvorí zvyšok vášho outfitu. Klobúk zo syntetickej rafie je vyhotovený vo viacerých farbách. Je priedušný a budete v ňom vyzerať ako pravá dáma. Ručne robený klobúk sa stane vaším neoddeliteľným priateľom počas slnečných dní.

Úpal odteraz nebude mať šancu a navyše, nemusíte premýšľať, aký účes si spravíte. Štýlový klobúk zo syntetickej rafie absolútne spĺňa filozofiu výrobcu Kbas. Všetky produkty poctivo vyrábajú ručne v malej španielskej manufaktúre s dôrazom na presnosť a dokonalosť. Vďaka špičkovej európskej kvalite má tento hand made klobúk zo syntetickej rafie pre ženy dlhú životnosť a bude vám robiť radosť veľa rokov.

Značka Kbas pochádza z horúceho Španielska a na výrobu sa špecializuje už od roku 1969. Značka čerpá z tradičných vzorov a motívov, ktoré ale aplikuje do takej podoby, aby spĺňali všetky súčasné módne trendy. Všetky produkty sú ručne vyrábané z prírodných vlákien. Práve dlhoročná tradícia vo výrobe kabeliek a produktov na pláž robí zo značky Kbas záruku kvalitnej investície.

loader  Načítavam hodnotenia...
Výrobca KBAS
Category Klobúky
Pohlavie:Žena
Pôvod:Španielsko
Rozmery:UNI
Materiál:Sušená slama/rafia

Zákazníci sa zaujímali aj o tieto produkty

loader  Načítavam podobné produkty...