Nech outfit kvitne - aké kabelky nosiť na jar?

  Kategórie: Novinky, Inšpirácia,
28. mar'17

Jar je krásne obdobie, počas ktorého máme chuť nechať v skrini všetky tmavé kúsky a osviežiť svoj šatník. Inšpirujte sa rozkvitnutou prírodou, slnečným počasím a dodajte svojmu outfitu svieže a svetlé farby. Investovať do kvalitnej kabelky sa v tomto prípade oplatí.

V jednoduchosti je krása

Jar so sebou prináša bezstarostný pocit a teplé slnečné lúče nás v tom iba utvrdzujú. Posedenie pri kávičke alebo prechádzka mestom sa však nezaobíde bez kabelky, ktorá ukryje všetky vaše drobnosti. Listové kabelky sú pre mesto ako zrodené a keďže sú malé, jednoduchý dizajn im pristane. Vďaka tomu sa môžete viac odviazať pri zvyšku outfitu.

Listová kabelka Kbas

Odvážna v každom veku

Batohy už niekoľko sezón okrem školákov s obľubou nosia aj dospelé ženy. Sú praktické, nezaťažujú chrbticu a outfitu dodajú mladý a odvážny nádych. Nemusíte ich kombinovať iba s teniskami. Originálne batohy sa v správnej kombinácii perfektne hodia aj k elegantnému štýlu a lodičkám. Ak si však na takúto kombináciu netrúfate, spokojne vezmite batoh na víkendový výlet, prechádzku alebo na nákup.

Zelený batoh Kbas

Prvý piknik

Nečakajte na leto, kým vytiahnete svoju obľúbenú slamenú tašku. Vezmite priateľov na jarný piknik do prírody a zbaľte do tašky všetko potrebné. Vďaka farbe kabelky budete štýlová a nad zvyškom outfitu si nemusíte lámať hlavu. Výraznú tašku zvoľte k jednoduchým kúskom oblečenia v svetlejšej farbe, aby kabelka vynikla.

Plážová taška Kbas

S príchodom jari máme chuť skúšať niečo nové, a to sa týka aj obliekania. Uložte svoje tmavé kabelky na jarný spánok a oživte svoj šatník sviežimi kúskami.