3199 4899
Ušetríte až -34%
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom

Moderná bordová farba ale i zaujímavá kombinácia bielej s oranžovým melírom, taká je palmová taška "Keňa" španielskej značky Kbas. Taška je stredne veľká, starostlivo pletená, a pre čo najvyšší komfort a odolnosť má okraj obalený hnedým koženým lemom. Ramienka tejto tašky z palmovej slamy sú rovnako ako aj lem z hnedej kože. Taška má pevnú podšívku, ktorá sa dá uzavrieť zipsom, a tak ju môžete používať aj na bežné nosenie namiesto kabelky.

Španielska značka Kbas si dáva záležať na tzv. hand-made výrobe. Perfektné ručné pletenie dodáva palmovej taške pečať originality a jedinečnosti. Jednoducho ale moderne farebne prevedená taška z palmovej slamy bude výrazným doplnkom na každodenné nosenie. Jej rozmery sú  43x23x28 cm a poskytnú vám dostatok prakticky využiteľného priestoru.

Značka Kbas je vo svete známa od roku 1969, takže kabelky pod týmto názvom zdobia ženy už cez 45 rokov. Ide o firmu rodinného typu. Každý produkt je ručne šitý, takže nech si kúpite tašku, košík či kabelku od firmy Kbas, vždy to bude jedinečný originál. Vďaka špičkovej európskej kvalite, má i táto slamená taška z palmových listov dlhú životnosť, odolá bežným poveternostným podmienkam, udrží si stabilný tvar a bude vám robiť radosť veľa rokov. Vďaka koženým ramienkam sa pohodlne nosí, dlho vydrží a zips zabezpečí vaše súkromie, ktoré ukrýva.

 

 

 

loader  Načítavam hodnotenia...
Výrobca KBAS
Category Kabelky cez rameno
Pohlavie:Unisex
Pôvod:Španielsko
Rozmery:43x23x28 cm
Materiál:Palma

Zákazníci sa zaujímali aj o tieto produkty

loader  Načítavam podobné produkty...