2799 4599
Ušetríte až -39%
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom

Nedajte chladným dňom či nociam žiadnu šancu! Pončo je perfektný módny doplnok, ktorý zladíte úplne so všetkým. Stačí si ho cez seba prehodiť, zabaliť sa do neho a bude vám príjemne teplúčko. Tieto aspekty podčiarkujú jeho využiteľnosť a praktickosť. Ručne robené dámske pončo je čierne v kombinácii s aztéckym vzorom a na konci má aplikácie v podobe strapcov, ktoré sú teraz veľmi in.

Zahaľte sa do úžasného ponča, ktoré vyzerá veľmi trendy. Štýlové a moderné pončo zo syntetickej bavlny absolútne spĺňa filozofiu výrobcu Kbas. Všetky produkty poctivo vyrábajú ručne v malej španielskej manufaktúre s dôrazom na presnosť a dokonalosť.

Vďaka bavlne je dámske pončo príjemné na dotyk, priedušné a má vysokú saciu schopnosť. Rozmery hnedého ponča sú univerzálne, takže vám padne ako uliate a máte istotu, že sa do neho zabalíte celá. Vďaka špičkovej európskej kvalite má toto hand made pončo z bavlny dlhú životnosť a bude vám robiť radosť veľa rokov.

Značka Kbas pochádza z horúceho Španielska a na výrobu sa špecializuje už od roku 1969. Značka čerpá z tradičných vzorov a motívov, ktoré ale aplikuje do takej podoby, aby spĺňali všetky súčasné módne trendy. Všetky produkty sú ručne vyrábané z prírodných vlákien. Práve dlhoročná tradícia vo výrobe kabeliek a produktov na pláž robí zo značky Kbas záruku kvalitnej investície.

loader  Načítavam hodnotenia...
Výrobca KBAS
Category Pončá
Pohlavie:Žena
Pôvod:Španielsko
Rozmery:UNI
Materiál:Bavlna

Zákazníci sa zaujímali aj o tieto produkty

loader  Načítavam podobné produkty...