Potešte sa novou kabelkou a darujte šancu na život

  Kategórie: Novinky, Exkluzívne,
06. apr'20

Naše módne doplnky prinášajú ročne radosť mnohým ženám, ktoré sú matkami, manželkami, sestrami. Potešia ich, doplnia šatník, pomôžu vytvoriť dokonalý outfit a premenia  vás na femme fatale. Nie všetky ženy, a už vôbec nie ich deti, však majú to šťastie a peniaze investujú do drobností, ktoré potešia. Tisíce kilometrov od nás nájdeme ženy a deti, ktoré nemali toľké šťastie a denno-denne bojujú o kúsok chleba a základnú starostlivosť. A práve tie potrebujú našu pomoc.

Jedno z trinástich detí na našej planéte trpí hladom a nedostáva sa mu dostatočne kalorickej stravy na to, aby sa mohlo rozvíjať. Na podvýživu preto zomrú ročne až 2 milióny detí. V rôznych kútoch sveta však deti potrebujú nielen pravidelný prísun jedla, ale aj urgentnú zdravotnú a materiálnu pomoc. Viete si predstaviť, že pre nás bežné ochorenia sa pre takéto deti môžu stať osudnými? My áno, preto sme sa rozhodli podporiť humanitárnu organizáciu MAGNA, ktorá zachraňuje životy detí v ohrozených kútoch sveta.Pomoc magna dieta

Kabelkymoda.sk a humanitárna pomoc

Pretože osud týchto detičiek nám nie je ľahostajný, spojili sme sa so slovenskou humanitárnou organizáciou MAGNA, ktorá pôsobí medzinárodne a poskytuje pomoc deťom a ich rodinám v núdzi, vrátane obetí prírodných katastrof, vojen a konfliktov. MAGNA zabezpečuje zdravotnú a sociálnu pomoc deťom a ich rodinám v krízových oblastiach sveta. Denne lieči deti a ich rodiny a bojuje proti podvýžive. Budúcim mamičkám (ktoré sú ešte často samy deti) poskytuje predpôrodnú a popôrodnú starostlivosť a ročne sa teší z tisícok pôrodov, ktoré vďaka dobrým hygienickým podmienkam a pomoci končia šťastným objatím.

Eshop Kabelkymoda.sk si humanitárnu organizáciu vybral pre jej úspešné aktivity, nadšenie a transparentnosť – až 97 % zo sumy vybraných príspevkov organizácia využíva na konkrétne projekty. To znamená, že 97 centov z každého eura smeruje na pomoc deťom a len 3 centy na administratívny chod a fundraising. Vaše finančné dary tejto organizácii platia ročne až tisíce konzultácií, ošetrení a očkovaní v krajinách, kde vládne hlad, chudoba a prírodné katastrofy.

Potešte sa doplnkom a darujte deťom šancu na lepší život

Kúpou kabelky či iného handmade doplnku v našom e-shope darujete šancu na lepší život deťom v Kambodži, Nepále, Južnom Sudáne, Keni, Iraku, Demokratickej republike Kongo, Mjanmarsku, Vietname, na Filipínach, Haiti, v Nikarague, Indii, Chorvátsku, Libanone, Sýrii či v inom kúte sveta, v ktorom práve teraz potrebujú tí najmenší a najzraniteľnejší našu pomoc. Výnimkou nie sú ani utečenecké tábory, kde deti často prežijú celé detstvo a nepoznajú rozmanitosť života, na ktorú sú zdravé, spokojné deti zvyknuté.

Chcete pomôcť a zabezpečiť týmto deťom dôstojnú šancu na život? Zaokrúhlite pri nákupe sumu vašej objednávky smerom nahor a my tento rozdiel venujeme organizácii MAGNA. Jediným nákupom tak spravíte dvojnásobnú radosť. Naša spoločná podpora pomôže deťom z krajín tretieho sveta zabezpečiť všetko, čo potrebujú pre zdravý a úspešný štart do života, od zdravotnej starostlivosti až po správnu výživu či vzdelanie.

Zdroj: Magna