Štýlová aj na jeseň s novou kolekciou Kbas

  Kategórie: Novinky, Móda a trendy,
19. sep'17

Jeseň prišla náhle a niektorých z nás zastihla nepripravných. Preto vyťahujeme minuloročné bundy, kabáty, nepremokavé topánky a to všetko potrebujeme doladiť kabelkou, ktorá tiež zvládne nepriaznivé jesenné počasie. A vtedy zistíme, že naša verná spoločníčka po poslednej sezóne nevyzerá už veľmi nositeľne. Čo teraz? Len žiadnu paniku, Kbas má pre teba novú jesennú kolekciu kabeliek a je naozaj nádherná! Vyber si novú vernú spoločníčku, s ktorou budeš krásna a šik aj počas nasledujúcich chadných mesiacov.

Nadchádzajúcej sezóne budú vládnuť metalické farby a materiály. Nič neoživí strohý zimný outfit viac ako metalická kabelka. Buď v dave neprehliadnuteľná!

Dámska kabelka eko koža Kbas s metalickým odleskom béžová

Výšivky a farebná potlač dokážu z bežnej kabelky urobiť dokonalý módny doplnok. V novej kolekcii je rozhodne z čoho vyberať.

Dámska kabelka z eko kože a látky Kbas so vzorom modrá

Dámska kabelka z eko kože a látky Kbas s aztéckym vzorom modrá

Ak neznášaš nudu a rada sa odlišuješ od ostatných, vyber si jeden z nových kúskov s veselými nášivkami. Takúto kabelku môžeš pokojne kombinovať aj s elegantným kabátom a čižmami.

Dámska kabelka z nylónu Kbas s prešívaním a nášivkami khaki

Kabelky cez rameno sú nevyhnutným doplnkom ako v lete, tak aj v zime. Tentokrát len vymeň kvetované motívy a čipku za minimalistické kúsky z nepremokavého materiálu.

Dámska kabelka cez rameno eko koža Kbas khaki

Dámska kabelka eko koža Kbas s prešívaním a ozdobnou retiazkou granátová

Ľadvinky sú späť, ale vyzerajú inak ako tie, čo nosil tvoj otec. Tentokrát dobýjajú šatníky žien, ktoré sa ich neboja nosiť a milujú ich praktickosť.

Dámska ľadvinka Kbas strieborná

V novej kolekcii nechýbajú ani batohy. Práve naopak. Batohom patrí táto sezóna a sú „must have“ viac ako kedykoľvek predtým. V ponuke dokonca nájdeš kúsky, ktoré si zamilujú aj vyznávačky elegancie.

Dámsky batoh z nylónu Kbas s prešívaním a predným zipsom modrý