5 dôvodov prečo sa rozhodnúť pre kabelku Kbas

  Kategórie: Novinky, Inšpirácia,
01. sep'14

Vyberte si z ponuky kabeliek určených nielen na leto. Ručne vyrobené kabelky Kbas zo Španielska sú jedinečné ako vy. My ponúkame skvelé produkty. Vysnenú kabelku vyberáte vy!

Budete jedinečná

Kabelka Kbas je unikát na trhu, s ktorým oslníte nielen na pláži. Naše jedinečné kabelky jednoducho zladíte s vaším oblečením. Spoločnosť Kbas dáva kabelkám nový rozmer a pri návrhoch tvoria dizajnéri vlastný jazyk. Kabelky, tašky a košíky značky Kbas sa skvele hodia na pláž, k vode ale aj len na prechádzku vonku. Môžete ich doplniť aj s ďalšími skvelými produktmi z našej ponuky.

Kabelky Kbas

Hand-made kabelka za skvelú cenu

Kbas je nová značka na slovenskom trhu. Prinášame ručne vyrobené španielske produkty priamo k vám. Žiadna iná značka vám neponúkne jedinečný dizajn a hand-made produkty za tak skvelé ceny. Stačí si vybrať z ponuky. Každý produkt je ručne vyrobený, má precízne spracovanie a unikátny ráz.

Španielsky vkus a európska kvalita

Južanská pohoda a vkus sa skĺbili práve v našej módnej značke Kbas. Používame kvalitné materiály a všetky produkty sú vyrábané priamo v Európe. To zaručuje vyššiu kvalitu našich módnych doplnkov - kabeliek, peňaženiek a iného. Prinášame kúsok z horúceho Španielska až k vám domov.

Krásne farby a dizajny

Pri produktoch používame množstvo farieb, ktoré sa skvele hodia na leto a rozžiaria váš zovňajšok. Naši dizajnéri navrhujú množstvo tradičných aj moderných dizajnov pre kabelky a iné módne produkty značky Kbas tak, aby ste si mali z čoho vyberať.

Používame prírodné materiály

Pri našich produktoch používame prírodné materiály. Produkty zo slamy, trávy alebo rafie vás spoja s prírodou. Nechajte vyniknúť vašu krásu v lete pri mori, na kúpalisku či prechádzke mestom.