Sveter v hlavnej úlohe: dokonalé jesenné outfity

  Kategórie: Inšpirácia, Móda a trendy,
01. sep'20

Žiadny kúsok oblečenia nepatrí k jeseni viac ako teplý, mäkučký sveter, ktorý ochráni pred studeným vetrom, ale zároveň vytvorí dokonalý outfit. Ak ja vy patríte medzi milovníčky veľkých svetrov, čítajte ďalej a inšpirujte sa štyrmi outfitmi, ktorými túto jeseň zaručene nič nepokazíte!

Máte pocit, že jesenná móda je nudná, pretože jej hlavným cieľom je ochrániť pred chladom? Nasledujúce 4 outfity zaručene zmenia váš názor! Privítajte štyri krásne svetre, ktoré sú od nudy na míle vzdialené a vytvorte s nimi perfektné outfity, ktoré vám bude závidieť sama Pani Jeseň.

V objatí menčestru

Materiál nášho detstva hlási obrovský comeback a je obľúbenejší než kedykoľvek predtým. Menčester je pohodlný, mäkký a teplý a počas chladnejšej jesene si ho nebudete vedieť vynachváliť. Skombinujte ešte vždy štýlové menčestrové šaty na traky s hrubým vlneným svetrom a vysokými teplými nadkolienkami a o štýlový outfit máte postarané. Zamerajte sa však aj na detaily - celý look dotiahnete do dokonalosti menčestrovou baretkou a ešte dievčenskejší a hravejší nádych dosiahnete batohom v tónoch staroružovej a béžovej, v ktorých sa nesie celý outfit.Blog sveter ruzova

Džínsová fantázia

Jeseni okrem farieb vládne aj džínsovina. Nebojte sa vrstviť denim na denim a pokojne skombinujte klasickú modrú džínsovinu s čiernou, ale aj bielou či inou farbou rifľoviny. Džínsové kraťasy spojené v jednom looku s roztrhanou džínsovou bundou vytvárajú na prvý pohľad outfit hodný rebelky. Ten však trochu zjemní obyčajný sivý sveter alebo rolák a aj taká maličkosť, ako farebné ponožky s volánikom. Celý outfit zaklincujte šperkami a, samozrejme, kabelkou - pokojne aj slamenou, ktorej sa po lete nechcete vzdať.

Outfit sveter 2

Sveter v úlohe šiat

Svetrové šaty boli kedysi základom šatníka, tak prečo sa k nim nevrátiť? Perfektne vám tento kúsok nahradí oversize sveter, ktorý ste zdedili po babičke, či dokonca frajerovi a svoj vysnívaný sveter/šaty určite nájdete aj v secondhande. Oblečte si k nemu punčošky, ktoré sú v jeseni a v zime nevyhnutnosť, na tie natiahnite nadkolienky a pridajte výrazné až masívne doplnky. Ak vás pred zimou hrubý sveter neochráni, poistite sa aj teplým šálom a ďalší jesenný outfit je na svete!

Outfit sveter 3

S posledným nádychom leta

Ste skôr letný ako jesenný typ a horúce slnko vám v tomto chladnejšom počasí veľmi chýba? Aj pre vás máme riešenie! Nemusíte sa vzdávať romantických letných šiat len preto, že leto už oficiálne zatvorilo svoje brány. Vytiahnite zo skrine svoje obľúbené a prehoďte si cez ne veľký teplý cardigan. Nevyhnutnosťou je tiež pestrý šál, elegantné topánky, vďaka ktorým si tento outfit môžete vziať aj do práce a v neposlednom rade slamená taška - tá predsa k letu patrí ako soľ!

Outfit sveter 4

Tieto outfity sú dôkazom toho, že jeseň môže byť farebná aj vo vašom šatníku a ani zďaleka sa nemusíte zahaliť do sivých tónov. Využite toto ročné obdobie vo svoj prospech a ukážte svetu, že jesenné outfity máte v malíčku.