Leto vo farbe roka: Od hlavy až po päty vo fialovej

  Kategórie: Farby, Inšpirácia, Móda a trendy,
10. máj'22

Aká je vaša predstava leta? Farebná, svieža, slnečná, bezstarostná a dobrodružná sú prívlastky, ktoré sa zrejme s každým letom skloňujú najčastejšie. O skvelé zážitky sa musíte postarať sami, ale s inšpiráciou na dokonalé outfity, ktoré vás budú počas horúcich mesiacov sprevádzať, vám pomôžeme. Čo tak obliecť sa v lete do farby roka 2022?

Rok 2022 sa čoskoro prehupne do svojej druhej polovice, čo znamená iba jedno - leto! Vychutnajte si ho plnými dúškami v spoločnosti farby roka Very Peri, úplne nového odtieňa, ktorý do pestrej knižnice farieb pridal svetoznámy inštitút Pantone. Very Peri je z každého rožka troška - je pastelová, ale hrá neónovými tónmi, takže je výrazná tak akurát. Dokážete ju skombinovať s inými výraznými farbami, ale perfektne si rozumie aj s nude odtieňmi. Je jednoducho svojská, originálna a jedinečná a presne také bude aj vaše leto vyskladané z outfitov v tomto odtieni.

Prekvapivo univerzálna

Farba Very Peri sa až prekvapivo dobre hodí ku klasickým farbám od bielej, cez odtiene hnedej až po čiernu. Túžite vo svojom šatníku po farebnej zmene a neviete, po akom odtieni siahnuť? Stavte práve na farbu roka 2022. Nový odtieň fialovej je vhodný pre módnych minimalistov aj maximalistov a lichotí všetkým tónom pleti, farbám vlasov a očí. Vyzdvihne všetko, čo chcete ukázať a skryje nedostatky. Ak chcete začať zľahka, zvoľte jednoduchý fialový top či ľanovú košeľu, ale nebojte sa odviazať. Farbe Very Peri pristanú aj volány, nadýchané rukávy a tie najrôznejšie strihy.

Very peri topy

Na leto ako stvorená

Very Peri si môžete na oblečení vychutnať v každom ročnom období, ale leto tejto farbe predsa len pristane o trošku viac. Možno je dôvodom slnkom pobozkaná pokožka, možno sú to vlasy rozviate teplým vetrom alebo iba ten pocit, že v lete si aj v móde každý dovolí viac. Či už skombinujete nový fialový odtieň s inou výraznou farbou, dáte prednosť bielej alebo dokonca vzorom, vždy trafíte presne do čierneho. Teda, do fialového.

Very peri saty

Do koča i do voza

Rady občas vymeníte klasické džínsy za iné nohavice, poprípade džínsy inej farby? Very Peri úraduje aj v tejto kategórii oblečenia a opäť platí to, že si rozumie so všetkým. Tepláky vo farbe roka si budete môcť bez obáv obliecť aj do ulíc, pretože v kombinácii s Very Peri sa z nich stáva dokonalý módny skvost. Nezaostávajú však ani elegantné nohavice, ale ani kraťasy či dokonca bike shorts. Doma, v uliciach alebo počas športovania, farba roka 2022 vás podrží naozaj pri každej príležitosti.

Very peri nohavice

Na pláž s Very Peri

A myslíme to doslova. Z plaviek v tomto nádhernom odtieni vám padne sánka. Je úplne jedno, aký strih plaviek preferujete, počas nadchádzajúcich týždňov bude najdôležitejšia farba. Very Peri nesklame ani v tomto prípade a dokáže vám, že dokonale ladí aj s béžovou farbou piesku a modrou farbou osviežujúcej morskej vody. Milujete plavky s volánmi? Cítite sa lepšie v jednodielnych plavkách? Alebo uprednostňujete tradičné strihy? Smelo do toho, Very Peri bude stáť po vašom boku pri každom výbere. Nezabudnite na poriadne veľký klobúk, bez ktorého to pri vode nebude ono.

Very peri plavky

Jednoducho farba roka

Very Peri je farba, ktorú sme tento rok všetci potrebovali bez toho, aby sme o tom vedeli. Po zdanlivo nekonečných mesiacoch pandémie nám dodáva tento nový odtieň fialovej potrebnú sebadôveru, vďaka ktorej opäť nachádzame sami seba, objavujeme v sebe tvorivého ducha a nebojíme sa preskúmať všetky možnosti, ktoré nám život ponúka. Pri pohľade na oblečenie, ale aj doplnky v tejto farbe sa v človeku rozleje potrebný pokoj, ale zároveň radosť a nadšenie pre nové veci.

Very peri doplnky

Otvorte farbe Very Peri svoje šatníkové skrine a dovoľte jej narobiť vo vašom módnom štýle poriadny vietor. Koniec-koncov, o to sa má farba roka 2022 postarať - o transformáciu. A kto povedal, že to nemôže byť práve zmena vo vašom šatníku?

Zdroj foto: Pinterest