Základy šatníka: čierna kabelka vs. 5 rôznych outfitov

  Kategórie: Inšpirácia, Móda a trendy,
02. apr'21

Nesmrteľná čierna nie je farbou všetkých žien, no každý módny znalec vám bez premýšľania povie, že niekoľko čiernych kúskov musí byť bez debaty súčasťou vášho šatníka. Čierne sako, čierne nohavice, malé čierne šaty a v neposlednom rade praktická čierna kabelka. A práve tej sa bude venovať dnešný článok o základoch šatníka.

Jedna kabelka, 5 outfitov na rôzne príležitosti. Rovnako ako všetky základné kúsky šatníka, aj čierna kabelka je úžasným chameleónom a perfektne zapadne do takmer každého outfitu. Prinášame vám päť inšpirácií, vďaka ktorým môžete každý deň vyzerať inak a predsa budete mať vždy niečo, čo sa nezmení - praktická čierna kabelka.

Outfit č. 1

Cierna kabelka dzinsy

Outfit vhodný do práce, do školy, na nákupy aj na rande jednoducho poskladáte z kúskov, ktoré máte doma. Obľúbené džínsy, ktoré vám perfektne sadnú, biela košeľa, hnedý trenčkot a čierna kabelka vytvárajú kombináciu vhodnú pre všetky ročníky. Dôležité v tomto outfite sú najmä doplnky, ktorými môžete celkový look zmeniť na počkanie. Ráno si obujete pohodlné mokasíny a večer ich vymeníte za sexy sandálky, pridáte zopár ligotavých doplnkov, červený rúž a dokonalý outfit na rande či na posedenie s kamoškami je na svete. No pozor, táto kombinácia je prudko návyková a možno sa pristihnete pri tom, že už nenosíte nič iné.

Outfit č. 2

Cierna kabelka elegancia

Čaká vás dôležité biznis stretnutie? Teraz nie je čas na experimenty, preto musíte ísť na istotu. Čierna sukňa, čierne sako a béžová blúzka sú základom outfitu, ktorý nebude počas pracovného stretnutia nikoho rozptyľovať a vy budete môcť sebavedomo prezentovať svoje nápady. Outfit by v tomto prípade nemal priťahovať pozornosť, preto nechajte nápadné doplnky doma a siahnite po elegantných náušniciach a hodinkách. Samozrejmosťou je čierna kabelka, ktorá bude dostatočne priestranná a bez problémov do nej uložíte potrebné materiály.

Outfit č. 3

Cierna kabelka leopard

Túžite sa trochu odviazať? Vašu túžbu vám splní outfit č. 3, ktorému dominujú maxi šaty so zvieracím vzorom. Look pripomínajúci rebelantskú módu 90. rokov dopĺňajú legendárne Martensky a nechýba ani kožená bunda a doplnky. Šaty môžete stiahnuť tenkým opaskom, čím dodáte svojej postave krásnu siluetu. Ak budete v budúcnosti hľadať outfit na hudobný festival, viete, kde hľadať. Tento look vám bude závidieť aj aktuálne úradujúca generácia Z.

Outfit č. 4

Cierna kabelka baretka

Romantickým Parížom vás prevedie tento jednoduchý, no nadčasový outfit, v ktorom hlavnú úlohu zohrávajú najmä doplnky. Parížanky si predsa potrpia na legendárne červené baretky a nevyhnutnosťou sú aj šatky na krk. Obujte si pohodlné topánky, prehoďte cez seba teplý kardigán a do priestrannej čiernej kabelky nezabudnite pribaliť chrumkavú bagetu, francúzske syry a fľašu vína. Zbaľte aj partnera alebo najlepšiu priateľku a vyberte sa na romantický piknik v štýle Francúzska.

Outfit č. 5

Cierna kabelka male cierne

Od romantiky sa presúvame opäť k mladistvému štýlu, ktorý sme všetci obdivovali v seriáloch na prelome tisícročí. V tomto outfite sa všetko točí okolo malých čiernych šiat so zipsom, ktoré môžete podobne ako čiernu kabelku nosiť na množstvo spôsobov. My sme zvolili trochu extravagantné sieťované silonky, džínsovú bundu a nesmrteľné tenisky, ktoré prežijú dlhé prechádzky mestom aj noc na festivale. Dôraz v tomto looku je aj na šperkoch - výrazné prstene a náhrdelníky sú samozrejmosťou.

Jedna kvalitná čierna kabelka vás nesklame a bude vašou pravou rukou dlhé roky. Ktorý outfit by ste si bez zaváhania okamžite obliekli a vyrazili do ulíc?

Čiernu kabelku hľadajte tu