S kabelkami Kbas nemá dážď žiadnu šancu!

  Kategórie: Fashion story, Móda a trendy,
08. sep'16

To, že slnečné lúče vystriedali dažďové kvapky, ste si už iste všimli. Ak ale svoj outfit doplníte jednou z Kbas kabeliek, máte istotu, že dážď veciam ukrytým v jej vnútri nijako neublíži.

Leto si pomaly dáva prestávku a čoraz častejšie vychádzate na ulicu s dáždnikom v ruke. Nezmoknete však len vy, ale i vaša kabelka a všetky veci v nej. Riešenie: prestaňte sa hnevať na počasie a zadovážte si dizajnovú a zároveň nepremokavú kabelku!

Béžová kabelka Kbas cez rameno z nepremokavého materiálu s krokodílími aplikáciami

Táto béžová kabelka cez rameno vyzerá luxusne, nie? Je z nepremokavého materiálu, takže jej dážď vôbec neprekáža a navyše krokodílie aplikácie prinášajú závan extravagancie.

Červená kabelka Kbas cez rameno z nepremokavého materiálu so šupinovým vzorom aj s bambusovými rúčkami

Vraj ženu v červenom si zapamätá každý. To isté však platí aj o červenej kabelke, ktorou zaručene upútate pozornosť. Je výrazná, vznešená a šupinový vzor dotvára punc luxusu. Dĺžka červeného ramienka je vhodná na prevesenie cez rameno alebo cez kríž tela. Kabelka má aj rúčky na uchopenie do ruky, ktoré sú bambusové.

Modrá kabelka z nepremokavého materiálu Kbas so zipsom

Potrebujete elegantnú kabelku, ktorá sa výborne hodí k vašim šatám? Zároveň chcete, aby bola priestranná a praktická? Zadovážte si túto modrú kabelku a neoľutujete! Vďaka pevnému zipsu budú vaše veci v bezpečí.

Fuchsiová kabelka Kbas z nepremokavého materiálu s ozdobným lemovaním

A čo hovoríte na jeseň v spoločnosti takejto živej kabelky? Keďže je dostatočne veľká, hodí sa na situácie, pri ktorých chcete vyzerať ako dáma. A vďaka tomu, že je nepremokavá, je veľmi praktická. A tie strapce? Trendy a šik!

Najlepší priateľ ženy je jednoznačne kabelka. Štýlová a krásna vecička, ktorá ukrýva a prenáša všetky vaše poklady. Ak je k tomu ešte aj nepremokavá, nemáte nad čím váhať. Stačí navštíviť e-shop a vybrať si.