Horúce letné trendy, ktorými to rozpálite

  Kategórie: Inšpirácia, Móda a trendy,
31. máj'19

Dážď, vietor a nízke teploty nám síce s letnými trendami nehrajú do karát, no my veríme, že počasie sa už každým dňom umúdri a leto určite príde. Nenechaj sa ním zaskočiť a priprav sa na teplé lúče slnka, ktoré prajú odhalenej pokožke a horúcim trendom! V čom budeme hot počas blížiaceho sa leta?

Trend #1 - maxi šaty

Horúce leto si jednoznačne pýta vzdušné materiály a strihy, v ktorých prežijeme aj tie najväčšie horúčavy. V šatníku každej ženy by preto počas nasledujúcich mesiacov nemali chýbať maxi šaty z príjemného materiálu, ktoré dovolia pokožke dýchať. Trendom číslo 1 sú bez debaty šaty v boho štýle, no na svoje si prídu aj milovníčky minimalistickej módy. Pri nákupoch zaostrite najmä na zavinovacie maxi šaty, ktoré vykúzlia krásnu postavu a vďaka rázporku odhalia aj opálené nohy.

Letny trend maxi saty

Trend #2 - šatka vo vlasoch

Módne trendy sa nemusia nevyhnutne krútiť iba okolo oblečenia. Veľmi dôležitou súčasťou každého outfitu sú totiž aj doplnky. Ak milujete šatky, v lete si určite prídete na svoje. Dajte ich po jari dole z krku a zakomponujte ich do účesu! Pestrú šatku môžete využiť ako gumičku, no to nie je ani zďaleka jediný spôsob, ako ju v lete nosiť. Naším jednoznačným favoritom je šatka zapletená v dlhom vrkoči.

Letny trend satky

Trend #3 - strapce

Trend, ktorý by určite potešil Pocahontas, bude tento rok hviezdiť najmä na festivaloch. Reč je o strapcoch, ktoré zdobia najmä kožené bundy, no tentokrát dostali príležitosť aj sukne a tričká. Nevyhnutná súčasť každého správneho westernu by si v lete mala nájsť aj miesto vo vašom šatníku. Zahoďte obavy z toho, že strapce patria iba mladším ročníkom. Máme dôkazy o tom, že vedia byť aj súčasťou elegantného outfitu.

Letny trend strapce

Trend #4 - volány

Nie sú strapce nič pre vás? Možno si obľúbite volány! Tento romantický prvok budete v lete vídať na každom kroku a zároveň na každom kúsku oblečenia. Volány sú nielen obrovským hitom leta, ale sú tiež najlepším priateľom každej ženy. Pridajú totiž objem tam, kde chýba a na druhej strane zakryjú to, čo by malo podľa vás ostať ukryté. Najlepšie si rozumejú s blúzkami, šatami a sukňami.

Letny trend volany

Trend #5 - cyklistické kraťasy

Bike shorts, alebo po slovensky jednoducho cyklistické kraťasy, patrí medzi najhorúcejšie módne trendy a ešte nie je celkom isté, či si získa obľubu aj u bežných smrteľníčok. Pravdou však je, že tento doposiaľ výsadne športový kúsok oblečenia si zamilovali aj celebrity a influencerky. Bike shorts treba nosiť sebavedomo a vôbec nie iba športovo. Platí však jedno - bicykel pokojne nechajte doma a tenisky vymeňte za lodičky či sandálky.

Letny trend bike shorts

Leto nemusí byť iba o džínsových šortkách, priliehavých minišatách a crop topoch. Vneste do svojho šatníka počas leta trochu kreativity a nebojte sa rôznych vzorov či strihov. Leto praje pripraveným a vďaka týmto horúcim trendom vás určite nezaskočí nepripravenú. Ktorý trend nebude vo vašej skrini rozhodne chýbať?