Plesová sezóna v plnom prúde: zažiarte s kabelkou Kbas

  Kategórie: Inšpirácia,
21. jan'18

Tento rok už máme za sebou nielen slovenskú udalosť Ples v opere, ale aj odovzdávanie Zlatých glóbusov. Načerpaní inšpiráciou vám prinášame pár tipov na dokonalý outfit, vďaka ktorému sa stanete hviezdou večera a kráľovnou tanečného parketu.

My ženy to máme s obliekaním náročnejšie. Páni zo skrine vytiahnu elegantný oblek a doladia ho kravatou či motýlikom podľa šiat partnerky. Tá to už ale nemá také jednoduché. Nájsť dokonalé šaty a ešte dokonalejšie doplnky zaberie trošku času, ale obdivné pohľady ostatných hostí a najmä vášho muža budú stáť za to.

Nežná princezná

Kbas look 3

Na to, aby ste zaujali nepotrebujete nič vyzývavé. Nežná farba romantických šiat je oživená výstrihom, vďaka ktorému si môžete dovoliť jemný šperk na krk či dlhé náušnice. Doplnky v pastelovej modrej farbe outfit pozdvihnú na vyššiu úroveň a oživia celkový dojem. Kabelku a topánky v nezvyčajnej farbe určite využijete aj na iné príležitosti.

Chcem pastelovú modrú

Nesmrteľná kombinácia

Kbas look 2

Čierna a strieborná - nesmrteľná kombinácia, ktorá sa na plesoch opakuje každú sezónu. Nič ňou nepokazíte, práve naopak. Zaujímavý strih šiat s dlhým rukávmi, splývavou sukňou a ozdobným dekoltom si žiada jednoduché doplnky, ktoré dovolia vyniknúť šatám. Nebojte sa, ak nemáte dokonalú postavu, sťahujúca bielizeň tento problém hravo vyrieši.

Chcem metalickú striebornú

Novodobá popoluška

Kbas look 4

Široká sukňa je ako stvorená pre nežné žieňa, ktoré v detstve túžilo byť princeznou. Po boku so svojím princom si vykročte na parket v univerzálnych béžových lodičkách a celý outfit doplňte kabelkou v podobnom tóne. Svetlé tyrkysové šaty perfektne ukážu na opálenej pokožke a vďaka srdiečkovému korzetu si môžete dovoliť aj výraznejší šperk.

Chcem béžovú

Zlatom zdobená

Kbas look 6

Zlaté šaty každú ženu zahalia do závoja elegancie. Nemusíte sa báť kombinácie zlatej a striebornej, už dávno neplatí pravidlo, že v outfite je povolená iba jedna farba z tejto dvojice. Spojením zlatej a striebornej sa z vás stane osudová žena, na ktorej všetci nechajú oči.

Chcem striebornú s retiazkou

Femme fatale

Kbas look 1

Máte pocit, že vám nepristane výrazná červená? Oblečte si róbu v sýtej červenej farbe a zmeníte názor. Vášnivá červená si perfektne rozumie s elegantnou zlatou, ktorou pri tejto farbe šiat nič nepokazíte. Pri čipke na šatách skúste zabudnúť na šperky, úplne vám postačia šaty, kabelka a topánky.

Chcem malú zlatú

Romantická čipka

Kbas look 8

Chcete zaujať materiálom? Zvoľte čipku. Nebovomodré šaty s nenápadným strihom morskej panny a odhaleným dekoltom zvýrazníte zlatými doplnkami, ktoré na inú príležitosť veľmi ľahko skombinujete s inými šatami. Nezabudnite, že kabelka a topánky nemusia dokonale ladiť, celkom postačia aj rôzne odtiene jednej farby.

Chcem listovú zlatú

Každé šaty si žiadajú ešte niečo, vďaka čomu sa stanú naozajstným klenotom. Na každý ples k nim určite patrí kabelka a topánky. Vybrali ste si z našich inšpiratívnych outfitov ten svoj?