Čarovná jeseň sa blíži: pripravte na ňu svoj šatník

  Kategórie: Inšpirácia, Móda a trendy,
23. aug'19

Farebná príroda, upršané dni, vôňa tekvice a sviečok, teplé svetre, členkové čižmy a oversized bundy. Nalaďte sa spolu s nami na to najčarovnejšie obdobie roka, ktoré so sebou každoročne prináša jedny z najkrajších módnych trendov. Nalaďte sa na jeseň, ktorá je tu čo nevidieť!

Horúce leto a trendy, ktoré so sebou prinieslo, už čoskoro vystrieda plodná jeseň. Na svoje si zaručene prídu romantičky, rebelky, milovníčky zemitých tónov, ale aj ženy s nesmrteľnou dušou dieťaťa. Pozrite sa s nami na to, čo učarovalo módnym návrhárom natoľko, že to zaradili do kolekcie jeseň 2019.

Filmy, seriály, rozprávky…

Ste tým najväčším fanúšikom Harryho Pottera na svete? Boli ste na koncerte svojej obľúbenej kapely toľkokrát, že to už ani nedokážete spočítať? Poznáte všetky hlášky z kultového seriálu Priatelia naspamäť? Dajte to svetu najavo tričkom! Počas nadchádzajúcej jesene sa nemusíte hanbiť za detskú stránku svojej osobnosti, práve naopak. Buďte hrdí na to, s akými filmami, seriálmi či kapelami ste vyrastali a pochváľte sa tým, čo má stále miesto vo vašom srdci. Tričko s potlačou a retro nádychom je must-have kúskom vášho šatníka.

Jesenne trendy tricka

Farebná štvorica

Tajomná smaragdová zelená, nežná ružová vo farbe lícenky, tehlová oranžová a, samozrejme, horčicová žltá. Predstavujeme vám štyri základné farby prichádzajúcej jesene, bez ktorých sa vaše dni v práci či v škole jednoducho nezaobídu. Tieto farby tvoria dokonalú štvoricu, ktorú môžete navzájom kombinovať, no každá z nich si skvele rozumie aj s inými farbami. Jednotlivé farby vás na počkanie premenia na elegantnú dámu, ale v správnej kombinácii aj na nezávislú rebelku.

Jesenne trendy farby

V koži Anny Shirleyovej

Nesmrteľné romantičky a obdivovateľky Anny zo Zeleného domu sa určite potešia správe, že nadýchané obrovské rukávy sa opäť vracajú do módy. A čím väčšie, tým lepšie! V jeseni ich v obchodoch nájdete nielen na romantických blúzkach, ale aj na svetroch, sakách, šatách a dokonca športových mikinách. Nechajte sa uniesť týmto jedinečným módnym trendom a ukážte svetu, že aj vy máte odvahu hodnú ryšavky Anny Shirleyovej.

Jesenne trendy rukavy

Vlasy, koruna krásy

Módne trendy sa okrem oblečenia vo veľkej miere venujú aj doplnkom. Túto jeseň zbystrite pozornosť a zaostrite najmä na vlasové doplnky, ktoré dodajú vašej hrive ten správny jesenný look. V kurze sú opäť veľké sponky, ktoré sme milovali v 90-tych rokoch, ale aj výrazné čelenky pripomínajúce kráľovské tiary. Nebojte sa upriamiť pozornosť okolia práve na svoj účes, ktorý bude vďaka týmto módnym doplnkom tým najkrajším, čo v uliciach počas jesene uvidíte. Odviažte sa a skroťte svoje neposlušné vlasy sponkami s perličkami alebo “tučnými” semišovými čelenkami.

Jesenne trendy sponky celenky

Na punkáčku

V jeseni sa o slovo prihlásia nielen nevyliečiteľné romantičky, ale aj punkáčky. Nebojte sa, nemusíte nevyhnutne holdovať tomuto hudobnému štýlu, úplne stačí, ak viete módu v štýle punku “predať”. V hlavnej úlohe budú klasické džínsy, ale aj džínsy v čiernej farbe, tričká s potlačou kapiel, kárované košele, sieťované punčochy, tartanové sukne a nohavice a v neposlednom rade čierne kabelky a masívne členkové čižmy, ktorými to celé zaklincujete. Ak sa necítite na celopunkový outfit, no táto móda je vám napriek tomu blízka, zakomponujte do svojho outfitu aspoň jeden takýto kúsok a máte vyhraté.

Jesenne trendy punk

Vyzerá to tak, že po pestrom lete prichádza aj pestrá jeseň. Síce nebude žiariť neónovými farbami, ale každá správna milovníčka módy si určite vyberie. Ktorý módny trend na jeseň 2019 je vám najbližší?

Foto Pinterest