6 módnych trendov, s ktorými prežijete nezabudnuteľné leto

  Kategórie: Móda a trendy,
18. jún'21

Vzdušné materiály, svetlé farby, vietor vo vlasoch, nohy vo vode a bronzová pokožka… leto. Ste pripravené objaviť módne trendy, ktorými to počas tohto leta rozpálite? Módni návrhári a trendsetterky si pre nás pripravili odvážne módne trendy, vďaka ktorým bude leto 2021 naozaj nezabudnuteľné.

Zavinovanie trochu inak

Poznáte zavinovacie šaty a sukne, ktoré sa pravidelne vracajú už od 90. rokov? V roku 2021 budú zavinovacie šaty a topy vyzerať trochu inak - odvážnejšie. Krátke topy, tričká, blúzky, ale aj plavky zakončené nekonečnými šnúrkami zvýraznia krivky a odhalia trochu viac pokožky. Ak nemáte odvahu odhaliť brucho, hľadajte šaty a topy so zaujímavo riešeným chrbtom. Tento trend znovuobjavili mladšie ročníky, ale kto povedal, že módne trendy sú iba pre mladých?

Trendy viazanie

Mini kabelky...

Zabudnite na kabelky, do ktorých zbalíte celý majetok, v lete vám budú robiť spoločnosť ich menšie sestry. Znižuje sa počet vrstiev oblečenia, skracujú sa nohavice, sukne, šaty aj tričká a toto “zmenšovanie” sa počas tohto leta dotkne aj kabeliek. Hitom budú menšie kabelky od crossbody tašiek až po ľadvinky či dokonca puzdrá na opasky. Neobmedzujte sa iba na čierne a hnedé kabelky, dajte priestor rôznym farbám a tvarom a buďte za trendsetterku.

Trendy kabelky ladvinky

... a maxi šaty

Netúžite po tom, aby všetci videli viac z vašej pokožky, než je nutné? Určite vás poteší, že maxi šaty sú opäť na výslní a aj v nich môžete udávať módne trendy. Maxi šaty sú maximálne romantické a mnohé ženy si ich počas leta nevedia vynachváliť. Sú totiž vzdušné a navyše chránia pred slnečnými lúčmi, ktoré vo veľkom množstvo môžu poriadne uškodiť. Maxi šaty majú ešte jednu výhodu - stačí vám jeden kúsok oblečenia a nemusíte si lámať hlavu nad tým, čo ďalšie si k nim oblečiete.

Trendy maxi saty

Harness na každý deň

Sú zvodné, sexy, odvážne, šokujúce a najmä štýlové. Reč je o tzv. harness, teda popruhoch na telo, ktoré už nepatria iba za zatvorené dvere spální. Okrem toho, že stopercentne pritiahnu pohľady okolia, zvýrazňujú pás a podľa ich strihu môžu dokonca opticky zväčšiť prsia. Harness sú vhodné aj na každodenné nosenie, pretože aktuálny trend hlása ich nosenie na oblečení, nie pod ním. Aj z obyčajného, na prvý pohľad nudného outfitu z džínsov a trička dokážu vyčarovať jedinečný look.

Trendy harness

Nech pokožka dýcha

Letné trendy jednoducho prajú odhalenej pokožke. Presvedčí vás o tom trend s otvormi na šatách, overaloch a topoch. Odhalené sú najčastejšie boky a oblasť pod prsami, no návrhárskej fantázii sa medze určite nekladú. Tento módny trend najviac vynikne na jednofarebnom kúsku oblečenia a vďaka tomu, že je výrazný, sa zaobíde bez množstva doplnkov. Ak dávate v móde prednosť asymetrii, tento trend je pre vás ako stvorený.

Trendy otvory saty

Zauzliť a vyraziť

Samozrejme, za dobrodružstvom. Ste košeľová kráľovná, no v lete sa v tomto kúsku necítite najpríjemnejšie? Rozopnite niekoľko spodných gombíkov a zaviažte na košeli uzol. Túto sezónu budú v kurze hlavne vzdušné ľanové košele, ale nič nepokazíte ani klasickou bavlnenou. Tento jednoduchý, no nápaditý trend si skvele rozumie aj so vzorovanými košeľami. Z doplnkov mu najviac pristanú slamené tašky a bambusové kabelky, dlhšie náhrdelníky, výrazné náušnice a jedinečné okuliare.

Trendy uzlyNašli ste medzi najhorúcejšími trendami na leto 2021 svojho favorita? Alebo vám učarovalo hneď viacero módnych trendov? Užite si vďaka nim nasledujúce horúce mesiace naplno a nezabudnite na správne doplnky. Bez nich nie je žiadny outfit kompletný.

zdroj foto: Pinterest