5 módnych trendov farebnej jesene

  Kategórie: Inšpirácia, Móda a trendy,
06. sep'18

Lámete si hlavu nad tým, čo vytiahnuť túto jeseň zo skrine a čo tam pre istotu nechať ležať ešte jednu sezónu? Zozbierali sme pre vás tie najlepšie módne trendy, ktoré budú počas sezóny jeseň/zima 2018 hýbať módnym svetom. Poďte do toho s nami!

Je síce pravda, že v móde už raz takmer všetko bolo, ale nikdy to nebolo v aktuálnom prevedení! To isté platí aj o súčasných módnych trendoch, ktoré v jeseni zaplavia nielen prehliadkové móla, ale aj výklady obchodov. Prinášame vám najštýlovejšie módne trendy jesene, ktorými sa musíte vyfarbiť aj vy!

Leo je späť!

Ak teda niekedy odišiel. Leopardiu potlač nájdete v sezóne jeseň/zima 2018 na každom kroku a len veľmi budete odolávať tomu, aby ste si aspoň jeden leopardí kúsok neuchmatli aj pre seba. Všetky milovníčky tejto potlače určite poteší, že do leoparda sa teraz môžete obliecť od hlavy až po päty, a to úplne bez obáv! Čo vy a leopard?

Trendy kozene leopard

Potlač, kam sa pozrieš

Tričká s potlačou sa tešia obľube už veľmi dlho, no nikdy nevyjadrovali až také silné názory. Nebudeme ďaleko od pravdy, keď povieme, že tričkom môžete pokojne prezentovať svoj facebookový status, no nielen to. Tričkom s potlačou dáte najavo váš životný postoj, názor na politiku, ale zároveň ukážete svetu, že vaše srdce patrí Bradovi Pittovi a že ste tá najväčšia fanúšička Rolling Stones. A ani trochu to nebude pôsobiť detinsky, práve naopak!

Trendy potlace tricka

Naozaj nesmrteľný tartan

Je káro, a potom je tu tartan - typický odev škótskych mužov, ktorý spolu so Sex Pistols preslávila britská návrhárka Vivienne Westwood. Počas histórie sa vyvinulo veľa podôb tartanu a ani vám by v šatníku nemal tento vzor chýbať. Môžete ho nosiť na košeli, sukni, šatách, ale aj nohaviciach či šáloch a najnovšie sa objavuje aj na kabelkách a ľadvinkách. Tartanom nikdy nespravíte krok vedľa, ani keby ste mali vyzerať ako školáčka v uniforme.

Trendy tartan

Druhá koža

Na svoje si počas jesene prídu aj milovníčky kožených šiat. Nemáme na mysli lacné napodobeniny, ktoré deformujú postavu, alebo nebodaj lacno pôsobiaci latex. Kvalitne ušité kožené šaty dokážu s postavu urobiť divy, stačí len nájsť správny strih a farbu, ktorá bude lichotiť vašej postave. V kurze sú teraz najmä hnedé odtiene a čierna.

Trendy kozene saty

Menčester opäť ožíva

Snáď neexistuje človek, ktorý by počas školských čias nevlastnil aspoň jeden menčestrový kúsok oblečenia. A ako ho mnohí z nás neznášali! Teraz patrí menčester medzi vyhľadávané materiály a jednu teplú bundu z menčestru by mala vlastniť každá módna maniačka. Menčester si však rozumie aj s nohavicami, šatami či sukňami a najlepšie vynikne na pastelových farbách a ťavej hnedej.

Trendy mencester

Tak sa zdá, že jeseň bude naozaj pestrá a netýka sa to iba prírody. Privítajte vo svojom šatníku niektorý z aktuálnych módnych trendov a užívajte si toto krásne ročné obdobie naplno. Pokojne aj v tartane, menčestri či koži.