Najhorúcejšie hity tohto leta

  Kategórie: Inšpirácia, Móda a trendy,
05. jún'18

Leto je tu čo nevidieť, a preto sa na neho treba vopred pripraviť. Spísali sme pre vás tie najväčšie hity leta 2018, vďaka ktorým zažiarite na každom festivale, ale aj na kávičke s kamoškou. Každá módna znalkyňa im nájde vo svojom šatníku čestné miesto.

O tom, že spodná bielizeň môže tvoriť základ outfitu, už viete. Pridajte k tomu ďalšie kúsky zo zoznamu najhorúcejších módnych hitov leta a bude viac než isté, že upútate pozornosť okoloidúcich. Užite si toto leto naplno, odviažte sa a oblečte si to, čo ste stále obdivovali iba na iných.

Korzet a body ako základ

Hity leta korzet

Sexi korzety už nemusíte skrývať pod ďalšou vrstvou oblečenia alebo ho ukazovať iba frajerovi či zrkadlu. Modelky Victoria´s secret, ktoré predviedli spodnú bielizeň v plnej kráse na festivale Coachella, osmelili aj ostatné ženy. Úprimne, koľkokrát ste si počas leta túžili kvôli horúčave vyzliecť tričko? Vďaka korzetu či body zabijete dve muchy jednou ranou - budete vyzerať maximálne štýlovo a zároveň nebudete cítiť letné horúčavy.

Farebné espadrilky

Hity leta espadrilky

Exoticky znejúci názov obuvi už poznajú takmer všetci. Sú to neuveriteľne pohodlné a mäkučké topánky vyrobené najmä z prírodných materiálov. Na leto sú ako stvorené, pretože v nich dokážete prejsť kilometre a v cudzom exotickom meste vďaka nim budete pôsobiť ako domáca. S espadrilkami na nohách nebude žiadny outfit nudný, zvyčajne totiž hrajú farbami a originálnymi potlačami.

Voľné mini šaty

Hity leta saty

Kto by v lete netúžil po vzdušnom kúsku oblečenia, ktorý nikde netlačí? Nielen módne blogerky, ale aj influencerky svetu ukázali, že na vytvorenie dokonalého outfitu niekedy úplne postačí jeden basic kúsok oblečenia. Túto sezónu to budú jednoduché minišaty s mierne rozšíreným strihom. Bez vzorov, v jednej farbe, s tenkými ramienkami. Kto si raz oblečie takéto šaty, nebude sa ich vedieť vzdať.

Džínsové šaty na traky

Hity leta dzinsy

Šaty a nohavice na traky si väčšina z nás spája s detstvom, no odteraz si ich budete spájať aj s prichádzajúcim letom. Džínsové šaty na traky sú extra pohodlné a bez obáv si pod ne môžete vziať crop top, ale aj pletený sveter. Sú takým chameleónom v každom šatníku, pretože ich viete veľmi jednoducho transformovať zo športových na elegantnejšie - záleží len na tom, aké doplnky zvolíte.

Celé plavky sú späť

Hity leta plavky

A sú viac hot ako kedykoľvek predtým. Môže za to nielen comeback Pobrežnej hliadky, ale aj to, že lichotia postave oveľa viac ako bikiny. A vôbec nie sú nudné! V obchodoch nájdete pred letom množstvo farieb, farebných kombinácií, vzorov a dokonca aj strihov. Na jednodielnych plavkách je najlepšie to, že pristanú naozaj každej postave a prechádzky po pláži si vďaka nim budete užívať.

Extrémne zúžené okuliare

Hity leta okuliare

Najhorúcejší hit slnečných okuliarov buď milujete, alebo nenávidíte. S príchodom tohto trendu väčšina ľudí nechápala, o čo vlastne ide, dnes ich na očiach ľudí vidieť pomerne často. Nosia ich modelky, herečky, speváčky aj blogerky a už si pomaly nachádzajú cestu aj medzi bežné smrteľníčky. Podľahnete extrémnym mačacím okuliarom aj vy?

S príchodom leta všetci myslíme na to, aké letné kúsky nám ešte v šatníku chýbajú. Pribudne vám v tom vašom niečo z hot letného zoznamu?

Foto Pinterest