Kabelka v centre pozornosti

  Kategórie: Farby, Inšpirácia,
03. mar'16

Počas dlhých rokov bola kabelka považovaná za praktický doplnok ženskej módy. Jej úlohou bolo predovšetkým odniesť potrebné drobnosti, ktoré si ženy nemali kam odložiť. Kabelka mala ladiť s oblečením a nepútať prílišnú pozornosť.

Ako sa však móda menila, aj kabelky prešli svojou transformáciou a stala sa z nich osobitá módna záležitosť. Preto aj v dnešnej dobe kabelka už nemusí len dopĺňať outfit, ale môže ho kompletne celý oživiť a posunúť na inú úroveň! Ak máte vybratý jednoduchý outfit, no chcete ho niečím ozvláštniť, siahnite po unikátnej kabelke.

Bláznivé farby kabeliek

Farebných kabeliek sa rozhodne netreba báť a to najmä v prípade, že zvolíte jednoduchý outfit. Keď nemáte zrovna svoj najlepší deň a neviete zo skrini vyloviť zaujímavé kúsky oblečenia, skúste celý outfit len doplniť farebnou kabelkou. Prípadne zvoľte rafinovanejšiu cestu a k farbe kabelky vyberte malý akcent na oblečení, napríklad opasok, alebo náušnice. Tento malý trik si zaručene získa pozornosť. Čo poviete na túto vášnivú červenú kabelku?

Kabelka supinovy vzor kbas cervena

Vzory na kabelkách

Aj v tomto prípade platí, že pokiaľ chcete siahnuť po výraznej vzorovanej kabelke, treba k nej zvoliť jednoduchší outfit. Trendové rifle, biela košeľa, krémové lodičky a k tomu jednofarebný kabát. To je zaručená klasika, ktorou nič nepokazíte a vždy v nej budete vyzerať dobre. Ak však k takémuto oblečenie vezmete kabelku zo zaujímavým vzorom, tá celkový outfit nielen oživí, ale mu aj dodá potrebný šmrnc. Napríklad kabelka s hadím vzorom zaručene upúta pozornosť.

Kabelka hadi vzor kbas tmavoseda

Zaujímavé tvary

Kabelky môžu zaujať aj svojim tvarom. Namiesto kabelky skúste veľký praktický košík, alebo môžete siahnuť po malej kabelke kruhového tvaru. Návrhári kabeliek ponúkajú tvary od výmyslu sveta, je len na vás, ktorý bude tým pravým oživením vášho šatníka. Táto kabelka vyniká nielen svojim tvarom, ale aj vzorom na nej. S touto ručne vyrábanou kabelkou zaujmete hneď pri vstupe do miestnosti.

Kabelka kvetinovy vzor kbas

Nadčasová elegancia

Elegancia je synonymom ženskosti. Ak zainvestujete do kvalitnej elegantnej kabelky, určite nebudete ľutovať. Krásna elegantná kabelka púta pozornosť za každých okolností a pokiaľ sa správne zvolí k outfitu, výsledkom bude dokonale harmonický výzor. Každá pravá dáma má vo svojom šatníku aspoň jeden takýto kúsok.

My ženy vieme, že kabelka je jedna z prvých vecí, ktoré si na druhej dáme všímame. Pokiaľ je kabelka v elegantnom a nadčasovom prevedení, náš obdiv je zaručený. Čierna kabelka s leopardím vzorom nepochybne patrí medzi elegantné kúsky. Leopardí vzor jej dodáva jemnú dávku hravosti a extravagancie.

Kabelka leopardi vzor kbas cierna